Skønhed

Vi Unges pensel-guide

Af Cecilie Rosfort-Nees 7. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I Vi Unge nummer 10 får du en gave – nemlig nogle lækre makeuppensler. Se, hvordan du bruger dem her.

Vi har samlet fem makeuppensler til dig, så du kan lægge den perfekte makeup. Her kan du læse guiden til, hvordan du bruger makeuppenslerne.

Prøv også testen: Hvilken makeup-stil har du?
Pudderbørste
Pudderbørsten er den, du bruger til din rouge eller solpudder. Put børsten ned i bøtten og vend den forsigtigt. Hvis du får for meget på, så kan du banke skaftet mod hånden, så du får det overskydende farve af børsten.

Læs også: Læg den perfekte pudder og foundation.


Øjenskyggepensel
Denne pensel skal du bruge, når du skal lægge farve på og tone din øjenskygge. Du kan også bruge den på hele øjenlåget, hvis du vil have en ensartet farve på hele øjenlåget. Hvis du vil tone farven, skal du tørre penslen med et stykke papir. Herefter skal du føre penslet over den kant, der skal tones.

Læs også: Sådan lægger du øjenskygge.Skumapplikator
Skumapplikatoren skal du bruge til at trykke øjenskyggefarve på med. Du kan for eksempel bruge den ene side til at komme farven på med, som du kan gøre med små cirkelbevægelser, og den anden til at tone farven med.

Læs også: Få friske og farverige øjne.


Bryn- og vippebørste
Børstesiden på penslen kan du bruge til at rede dine øjenbryn, så de bliver ensartet at se på, og kammen skal du bruge til at rede dine øjenvipper. Husk at redde dine vipper, inden du påfører mascaraen, eller når mascaraen er tør.

Læs også: Fem nemme tips til fine bryn.
Læbepensel
Læbepenslen kan både bruges til læbestift og lipgloss, men du kan faktisk også bruge den til din øjenskygge. Hvis du vil have et tyndt lag læbestift, så put læbestiften på penslen, og tryk den mod kanten af dine læber. Træk penslen langs kanten på dine læber. Du kan også tegne dine læber op med en læbeblyant, inden du lægger læbestiften.

Læs også: Tørre læber - åh, hvor irriterende!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste