Skønhed

Stjerner med page

Af Conny Thur & Frederikke Hansen 12. april 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
15 Hollywood-stjerner og 15 vidt forskellige pager. Tjek stjernernes frisure ud her!

Der er masser af Hollywood-stjerner, der er eller har været med på trenden med pagehår. Hvis du selv godt kunne tænke dig en page, kan du få en masse inspiration fra stjernernes frisure på billederne her!

Læs også: Hårmode 2011

Stjernermedpage

Lady Gaga er altid klar med nye fancy frisurer. Hun skal selvfølgelig også prøve denne nye trend ud med pagehår og som altid en anderledes en af slagsen.
Rihanna har valgt den mere damede page, men med hendes knald røde hår skiller hun sig ud i mængden.
Som præsidentfrue er det vigtigt altid at se godt ud, og Michelle Obama har valgt en flot page, der indrammer hendes ansigt flot og elegant.
Som altid ser Heidi Klum godt ud, og selv med pagehår skinner hun igennem.
Som model skal Victoria Beckham prøve mange forskellige frisurer. Med denne page får hun et elegant og modent look frem.
Nicki skiller sig helt klart ud med denne grønne page, og selv om det er meget anderledes, synes vi altså, at hun ser super tjekket ud!
Jennifer Loves dejlige krøllede page er bare super charmerende, og både hårfarve, øjenfarve, makeup og tøj matcher bare perfekt!
Christina Aguilera har gennem årene eksperimenteret med mange forskellige frisurer og denne page fremhæver hendes kvindelige ansigt godt, og giver hende et blidt look.
Anne Hathaway er ikke den, der eksperimenterer allermest med sit hår, så denne halvlange page er perfekt, hvis man ikke er vild med den store forandring.
Drew Barrymore har farvet sit hår lidt underligt, da der er stor kontrast mellem det lyse og de sorte spidser, men det giver hende en lidt rocket attitude og giver lidt kant til hendes ellers feminine look.
Selena Gomez pagehår får hende til at se supersød ud, og så er vi vilde med hendes lækre mørkebrune hårfarve!
Keira Knightleys korte page indrammer hendes ansigt godt
Jennifer Aniston er en moden kvinde og det ses tydeligt med hendes nye lækre page, at hun er selvsikker, og ved hvad hun vil.
Jessie J bærer den klassiske page godt og med den sorte farve får hun det til at rocke.
Nicole Richies page får hende til at se mere voksen ud, og det bliver hun bestemt ikke grimmere af.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.