Skønhed

Hårmode 2011

Af Line Sølvhøj Jensen 4. april 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvilken frisure skal du have i år for at være helt med på moden? Vi har spurgt en frisør om, hvilken frisure man skal have i 2011.

Cathrine er frisør og har sin egen blog, hvor hun skriver om hår og giver masser af hårtips. Vi har spurgt Cathrine, hvad hårmoden er i 2011.

Kort hår
Kort hår kan være super feminint. Find et billede af en frisure, som du kunne tænke dig, og vær sikker på, at frisøren forstår, hvad du mener, inden hun klipper dit hår af. Det kan både være den sporty frisure, som Robyn har, hvor håret er pjusket og vildt. Det kan også være en 70'er stils klipninger, som har markante linjer og tungt pandehår. Med sådan en frisure skiller du dig lidt ud fra andre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Guide: Sådan får du fyldigt hår.

Mellemlangt hår
Pagen er kommet for at blive. 70'erne er stadig moderne, og en markant page med lidt runde linier er et hit. En page kan dog også være pjusket - så skal der bare klippes en masse etager i og eventuelt lidt skråt pandehår.

Læs også: Få lækkert konfirmationshår.

Langt hår
Pæne spidser! Det er nemlig moderne i 2011 at have langt hår, der er sundt og pænt. Få klippet det usunde hår af, og få dit hår klippet regelmæssigt! Etager er ikke moderne i år - håret skal være lige langt over det hele, eventuelt med en midterskilning eller en grov sideskilning. Kom eventuelt lak i håret og sæt det op i en knold. Lad håret sidde i knolden i en halv time, og lad det derefter hænge tilfældigt.

Få masser af tips om hår på Cathrines blog: www.welovehair.dk