Skønhed

Stjerne-stylist: Sådan får du smukt hår, der holder hele dagen

Af Louise Wethke Buch 2. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke svært at få smukt hår – det svære er at få det til at holde hele dagen. Sjernernes stylist afslører tre anderledes tricks til, hvordan du får smukt hår, der holder.

Hvorfor har stjernerne altid lækkert Hollywoodhår, når vores festhår kun sidder perfekt den første halve time? Lige så snart vi går udenfor, forsvinder de smukke Hollywoodkrøller, og det ligner, der sidder en våd puddel oven på hovedet . Det sværeste er ikke at få håret til at sidde godt - det er at få håret til at sidde godt hele dagen!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Krøller – 5 veje til krøllet hår

Det er heldigvis ikke, fordi stjernerne er født med smukkere hår end os andre. De får hjælp af de bedste stylister, og Andrew Fitzsimons, der blandt andre styler Kendall Jenner, har afsløret hemmeligheden til, hvordan håret forbliver smukt hele dagen! Det skriver Hollywoodlife.com.

Andrew Fitzsimons’ tre tips til smukt hår, der holder:

1. Hold fingrene væk fra håret! Det kan være fristende at køre fingrene igennem håret, men du risikerer at gøre håret fedtet med olien fra dine fingre, og så klasker håret sammen.

2. Brug kvalitetsprodukter. Det behøver ikke nødvendigvis være de dyreste, men ordentlige hårprodukter styrker håret og får det til at se smukkere ud i længere tid.

Læs også: Har du styr på hårprodukterne?

3. Brug tørshampoo som stylingsprodukt i hele håret for at få det helt rigtige model-look. Det giver håret tekstur og fylde.

Se med i galleriet og få andre skøre tips til, hvad du også kan bruge din tørshampoo til:

Detkandu(også)brugetørshampootil

Buskede øjenbryn er en af de hotteste skønhedstendenser lige nu. Spray lidt tørshampoo på en ren mascarabørste, og red brynene opad, så holder deres form hele dagen, og samtidig får de ekstra fylde!
Glider dine hårnåle ud af dit glatte hår? Spray nålene med lidt tørshampoo, før du sætter dem i håret, så holder de bedre.
Har du et par yndlingssneakers, som er blevet lidt fugtige og klamme? Tørshampoo suger fugt, så hvis du sprayer dine sko og lader dem stå natten over, bliver de som nye igen.
Hvis dit hår er meget glat, kan det være svært at få en fletning til at holde hele dagen, fordi dit hår glider. Spray tørshampoo i hele håret, før du fletter det, så holder din frisure bedre.
Har du fint, skandinavisk hår? Giv det ekstra fylde ved at spraye tørshampoo i rødderne. Lad det tørre helt, børst håret igennem og vupti! Vild volume på ingen tid.
Dyrker du yoga? Så har du sikkert prøvet, at hænderne glider lidt, når du begynder at svede. Stå mere fast i dit hundestræk ved at spraye dine håndflader med lidt tørshampoo.
Vil du gerne have lidt bølger i dit glatte hår? Spray dine håndflader med tørshampoo, og sno dit hår i sektioner med hænderne. Det giver lette, diskrete krøller, der minder om dem, du får med en saltvandsspray.

Læs mere om