Skønhed

Stine tester Gellack fra Depend

Af Stine Nielsen 30. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Med Depends Gellack kan du selv lægge en professionel manicure derhjemme. Stine har testet det, og du kan se her, hvad hun synes!

Normalt er gellack noget, som kun bliver brugt på professionelle neglesaloner, men Depend har lavet en gellack, som du helt selv kan lægge på derhjemme.

Gellack adskiller sig fra almindelig neglelak ved, at lakken er kraftigere og skal tørre under en LED-lampe, og så holder den holder meget længere uden at krakelere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Nail art - Bliv ekspert her

Vi Unges webredaktør Stine har testet, om det er til at finde ud af, når man ikke selv har særlig meget forstand på negle. I galleriet herunder kan du se, hvad Stine siger til Depends gellack.

Læs også: Pastelfarvede neglelakker

StinetesterGellackfraDepend

Køber du et Gellack startkit fra Depend, får du alt det, du skal bruge. En LED-lampe, en neglefil, neglepind, en før- og efter-rens, en underlak og en overlak. Du skal dog købe den farvede lak separat.
De nyeste Depend Gellack-farver er flotte neonfarver. Jeg valgte farven Fuchsia Neon, som er en lidt bær-agtig pink neonfarve.
I startkittet følger der en udførlig brugsanvisning med til, hvordan man skal gøre, og det er faktisk overraskende nemt! Lakken tørrer først, når den kommer ind under lampen, så man kan give sig god tid med at lægge den pænt. Man behøver ikke at vide vildt meget om negle og manicure for at kunne finde ud af det – bonus! Lakken holder to til tre uger, hvilket også er ret nice.
Jeg er supergodt tilfreds. Og hvis man tager i betragtning, hvor meget det koster at få lavet gellack i en salon, så er det supermange penge, man sparer i længden. Det kan godt betale sig! Du kan købe et Depend Gellack Startkit i Matas til 385 kroner. Lakkerne med farve koster 79 kroner per styk.

MestLæste