Skønhed

Nail art - Bliv ekspert her

Af Stine Nielsen 19. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nail art er superhot! Læs vores guide, og bliv den vildeste nail art-ekspert …

Nail art er fantastisk - du kan bruge det til at få et ekstra fedt look, til at være kreativ eller til at vise din kærlighed til forskellige bands eller andre ting, som du går ekstra meget op i. Prøv dig frem, og hav det sjovt med det - og husk, øvelse gør mester når det gælder nail art!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Lav nail art som stjernerne

Start i det små

Nail art kræver øvelse og teknik, så bliv ikke slået ud, hvis det er lidt svært til at begynde med. Det kan være en god idé at starte ud i det små og efterhånden, som du bliver dygtigere, kan du prøve med nogle lidt sværere nail art designs. Start for eksempel ud med nogle polkaprikker, et leopardmønster eller dekorér spidserne af neglene lidt.

Brug værktøjer

Du kan selvfølgelig gå all in og købe rigtige pensler til nail art og professionelt udstyr, men egentlig kan du sagtens finde værktøj derhjemme, som er superfint at arbejde med, når du skal lave små nail art detaljer. Prøv for eksempel tandstikker, tændstikker eller hårnåle. Hvis du skal lave lidt større ting, kan du også bruge blyanter eller vatpinde.

Planlæg designs

Hvis du selv finder på, hvordan din nail art skal se ud, er det en rigtig god idé at tegne dine designs på papir, inden du går i gang med neglene. På den måde kan du få en idé om, hvordan resultatet bliver, og du kan se på tegningen, mens du laver nail art. Du kan eventuelt også farve tegningerne med farveblyanter eller skrive ned, hvilke neglelakker du har tænkt dig at bruge til din nail art.

Læs også: Læsernes fineste og festligste negle

nail art, guides

Brug dine fejl

Man kan let komme til at tegne forkert, når man laver nail art, og det er megasurt at skulle starte forfra på en negl. Hvis du kommer til at lave noget forkert, så prøv i stedet at bruge fejlen i designet, så det ser ud som om, det er meningen.

Få det til at holde

Læg altid en overlak oven på din nail art, så det holder længere. Sørg for, at din nail art er tør nok, inden du lægger overlakken på - ellers risikerer du at ødelægge designet. Vent til slut en halv time, før du bruger dine hænder igen - så er du sikker på, at du ikke kommer til at tvære din nail art helt ud.

Læs også: Få fine regnbue-negle

Når du skal male den anden hånd

Den ene hånd er altid pæn, men det er svært med den anden. Hvis du er højrehåndet, kan det for eksempel være tricky, når du skal bruge venstre hånd til at male nail art med. Prøv at hvile hænderne på bordet, så du ikke kommer til at ryste, og bevæg eventuelt fingeren, der bliver malet, i stedet for penslen.

Få inspiration

Hvis du synes, det er svært selv at finde på noget sej nail art, er det altid godt med lidt inspiration. YouTube-tutorials er en rigtig god kilde til inspiration, og så får du vist i detaljer, hvordan du bærer dig ad. Vi er helt vilde med tutorials fra Cutepolish. Tjek hendes YouTube-kanal her! Du kan også finde masser af lækker nail art på Pinterest. Tjek det ud her!

MestLæste