Skønhed

Smuk efterårshud

Af Luise Gregersen 9. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ser din hud mere grå og kedelig ud om efteråret? Vi har samlet de bedste tips til, hvordan du får gang i gløden igen.

Kender du følelsen af, at huden i dit ansigt føles alt for stram og tør efter selv en lillebitte cykeltur? Det er begyndt at blive koldere udenfor, og det betyder, at din hud har brug for ekstrameget pleje og fugt for at holde sig blød, smidig og smuk.

Læs også: Hudplejetips til begyndere

Derfor har vi samlet et par tricks og produkter, som hjælper din hud i efterårsvejret.

smukefterårshud

Det behøver ikke at være dyrt at pleje sin hud ordentligt om efteråret. En af de allerbedste fugtmasker finder du nemlig i køkkenet! Mos en moden avocado med en spiseskefuld flydende blomsterhonning. Smør blandingen i ansigtet, og lad den sidde i ti minutter. De plejende ingredienser fra honningen og de nærende olier fra avocadoen giver dig babybløde kinder og en sund glød.
Husk at få masser af sundt fedt fra nødder, avocado, fisk og planteolier. Få et ekstra skud sundt fedt med omega 3-tabletter. Når du tager tabletter med fiskeolie, fugter du din hud, dit hår og dine negle indefra, og det er supervigtigt, især når det er koldt ude. Fiskeolie, 120 kapsler til 24 kroner. Køb dem her.
Hvis du har uren hud, så bruger du sikkert nogle skrappe og udtørrende produkter til at få has på bumserne. Det er virkelig hårdt for din hud, især om efteråret og vinteren hvor din hud hungrer efter fugt. Tea tree oil er helt genialt, fordi den ikke er lige så skrap som mange andre produkter mod bumser. Dup den på bumsen inden du skal sove. Australian BodyCare on the spot stick til 59 kroner. Køb den her.
Din hud er mere følsom, når det er koldt og blæsende, og derfor er grove skrubbemasker et no-go! Vær i stedet ekstragrundig med din ansigtsvask og skin tonic. Økologisk skintonic fra urtekram til 70 kroner. Køb den her.
Læberne er især udsatte, når det er koldt udenfor. Huden på læberne er ekstremt sart og kræver derfor meget mere pleje end resten af dit ansigt. Vi er helt vilde med de lækre læbepomader fra EOS, der dufter himmelsk og gør læberne bløde og kysseklare. Lige nu kan du faktisk få fingrene i en limited edition pakke fra EOS sammen med otte numre af Vi Unge. Pakken indeholder tre læbepomader. En med jordbær/kiwi-smag, en med syrlig pink grape og en med sød appelsinblomst. Få pakken her! ­­­­

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.