Skønhed

Sådan laver du fine regnbuevipper

Af Marie Søndergaard 9. maj 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er slet ikke så svært at få flotte, farvestrålende øjenvipper.

Regnbuetrenden går jo fuldstændig amok – både når det kommer til hår, negle og makeup. Og nu er vilde, farvestrålende øjenvipper også en ting! Mange bruger falske vipper i alle regnbuens farver, men faktisk er det vildt nemt at lave selv.

Læs også: Piger får regnbue-fregner

Du er sikkert ikke så heldig, at du ejer en mascara i alle de fine farver, men så kan du bare bruge øjenskygge og en gennemsigtig mascara eller bryn- og øjenvippegel (du kan for eksempel købe en i The Body Shop). Det, du skal gøre, er at lægge den gennemsigtige mascara eller gel på vipperne, og før det tørrer, lægger du øjenskygge i forskellige farver ovenpå med en lille børste. Til sidst lægger du klar mascara eller gel på igen.

Læs også: Ny trend: Lommelygtehår

Sådan! Perfekt look til sommerens fester. 

Herunder kan du se 10 mascara-tips, der gør en forskel!

10mascaratipsdergørenforskel

Hvis du vil have dine vipper til at bukke ekstra meget, så start med at bruge en vippebukker. Dine vipper får den fineste bue.

Læg et tyndt lag løs pudder hen over øjnene. Det kan både gøre dine vipper tykkere og få dem til at virke længere, når du har lagt mascaraen på. 

Put mascara på de nederste vipper først!

Bagefter skal du lægge mascara på de øverste vipper. Lav en zigzag-bevægelse, når du påfører mascaraen, for så undgår du, at vipperne klistrer sammen, og på den måde får du mest muligt mascara på vipperne.

Læg eventuelt endnu et ekstra lag mascara, når det første lag er tørt, men vær lidt forsigtig, og læg ikke for mange lag - det kan få dine vipper til at klumpe sammen!

Brug en lille ren mascarabørste til at skille vipperne med, hvis du har fået for meget mascara på. (gør det gerne, før mascaraen tørrer helt).

Læg lidt pudder under dine nederste vipper, inden du tager mascara på for at undgå mascarapletter under øjnene. Fjern også de resterende sorte pletter med en vatpind.

Nogle makeupartister lægger først en mascara, der giver længde, og så én, der giver fylde. Prøv dig lidt frem og find ud af, hvad der fungerer bedst for dig.

Sørg for at få mascaraen helt ned til rødderne. Når mascaraen ligger tæt på rødderne, ser dine vipper superlange ud.

Red dine bryn med en ren mascarabørste, når du er færdig med mascaraen.

MegetMere