Skønhed

Sådan lægger du flydende eyeliner

Af Cecilie 2. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det ser superpænt ud, og så er det megaholdbart, men det kan godt være liiiidt svært at styre en flydende eyeliner. Vi guider dig!

Her får du nogle gode tips til din flydende eyeliner!

Læs også: Se en video af, hvordan du lægger eyeliner

• Sid ved et bord, så du kan støtte albuerne.

• Tegn med en almindelig øjenblyant, hvor du vil have den flydende liner til at ligge. Hvis du tegner forkert, kan du nemt fjerne blyantstregen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

• Tegn eventuelt små prikker med din flydende liner langs vippekanten, og forbind dem herefter for på den måde at få tegnet stregen.

• Tænk på, at din liner skal ligge så tæt på vipperne, at man ikke skal kunne se hud imellem vipper og liner. Det kan se pænt ud, at lineren bliver tykkere og tykkere, men det kan du altid eksperimentere med, når du er blevet god til at styre penslen.

• Giv dig god tid, når du lægger flydende eyeliner, og husk at give lineren chance for at tørre lidt, inden du blinker helt normalt med øjnene.

Læs også: Sådan laver du fine katteøjne

Herunder kan du læse ti mascara-tips, der gør en forskel!

10mascaratipsdergørenforskel

Hvis du vil have dine vipper til at bukke ekstra meget, så start med at bruge en vippebukker. Dine vipper får den fineste bue.
Læg et tyndt lag løs pudder hen over øjnene. Det kan både gøre dine vipper tykkere og få dem til at virke længere, når du har lagt mascaraen på.
Put mascara på de nederste vipper først!
Bagefter skal du lægge mascara på de øverste vipper. Lav en zigzag-bevægelse, når du påfører mascaraen, for så undgår du, at vipperne klistrer sammen, og på den måde får du mest muligt mascara på vipperne.
Læg eventuelt endnu et ekstra lag mascara, når det første lag er tørt, men vær lidt forsigtig, og læg ikke for mange lag - det kan få dine vipper til at klumpe sammen!
Brug en lille ren mascarabørste til at skille vipperne med, hvis du har fået for meget mascara på. (gør det gerne, før mascaraen tørrer helt).
Læg lidt pudder under dine nederste vipper, inden du tager mascara på for at undgå mascarapletter under øjnene. Fjern også de resterende sorte pletter med en vatpind.
Nogle makeupartister lægger først en mascara, der giver længde, og så én, der giver fylde. Prøv dig lidt frem og find ud af, hvad der fungerer bedst for dig.
Sørg for at få mascaraen helt ned til rødderne. Når mascaraen ligger tæt på rødderne, ser dine vipper superlange ud.
Red dine bryn med en ren mascarabørste, når du er færdig med mascaraen.

MestLæste