Skønhed

Sådan fikser du dit makeup-fail

Af Luise Gregersen 29. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mascaraklumper og skæve bryn er SÅ irriterende! Derfor har vi lavet en guide til, hvordan du løser dine makeup-kriser!

Er du kommet til at tage lidt for meget blush på dine kinder? Smuttede hånden, da du skulle lægge din eyeliner, så stregen blev skæv? Uanset hvilket makeup-fail, du har været ude for, så har vi løsningen lige her!

Læs også: Læg en flot sol-makeup

Problem: Skæve øjenbryn
Løsning: Du har brugt vildt lang tid på forsigtigt at tegne dine øjenbryn op, men nu ser de helt forskellige ud! For at fikse problemet kan du først prøve at redde brynene opad med en brynbørste. Hvis det ikke hjælper, så tør farven af med en papirserviet og start forfra. Prøv at træde en halv meter væk fra spejlet, når du tegner dine bryn op, så du kan se begge dine bryn tydeligt. Det lyder mystisk, men det gør altså en stor forskel!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Problem: For meget blush
Løsning: Hvis du har været lidt for rundhåndet med blush-penslen, så kan du nemt fikse fejlen ved at bruge en blød papirserviet. Dup forsigtigt dine kinder med servietten, men pas på at du ikke tværer farven endnu mere ud. Hvis du stadig synes, at du har for meget blush på, kan du duppe dine kinder med et fugtigt håndklæde. Husk altid, at det er nemmere at tage mere makeup på end at fjerne det igen, så gå altid forsigtigt til værks.

Læs også: Stjernernes flotte øjenmakeup

Problem: Mascara-klumper
Løsning: Øv, mascara-klumper er så irriterende. Heldigvis er det ret nemt at fikse klumperne, hvis du er hurtig! Inden din mascara er helt tør, så red en fintandet kam, for eksempel en tættekam, igennem dine vipper. Vupti, så har du smukke dådyrøjne!

Problem: Skæv eyeliner
Løsning: Hvis du laver en fejl, mens du lægger din eyeliner, så brug en vatpind med lidt oliefri makeupfjerner til at rette fejlen. Hvis fejlen ikke er til at rette, så tvær stregen lidt ud, så du får et lækkert smokey eye-look!

Problem: Foundation-overload
Løsning: Hvis du vil undgå, at din foundation klumper, så prøv at lægge den på med en pensel i stedet for med fingrene. Hvis du alligevel får for meget på, så brug en makeup-svamp til forsigtigt at tørre huden efter. På den måde fjerner du overskydende foundation-rester uden at ødelægge din makeup.

MestLæste