Skønhed

Stjernernes flotte øjenmakeup

Af Luise Gregersen 29. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har samlet stjernernes smukkeste makeuplooks og tips til, hvordan du efterligner dem!

Stjernerne er vilde med at sætte knald på deres øjenmakeup med alt fra frygtløse farver, elegant eyeliner og pæne pasteller på øjenlågene.

Læs også: Stjæl "Pretty Little Liars" beauty-look

Vi har samlet seks af de smukkeste øjenmakeup-looks fra den røde løber, og tips til hvordan du selv genskaber de flotte stjerners looks!

Stjernernesflotteøjenmakeup

Selena Gomez rocker den turkise trend til perfektion! Brug den turkise eyeliner på den våde kant og under dine nederste vipper. Hvis du bruger en naturlig brun eller hudfarvet øjenskygge på den øverste del af dit øjenlåg, kan du nemt bruge looket til hverdag!
Grøn øjenskygge er supersmuk til blåøjede blondiner som AnnaSophia Robb. Put kun en smule på den nederste del af dit øjenlåg, så looket ikke bliver for voldsomt.
Kat Graham fra “The Vampire Diaries” ser blændende godt ud med lilla øjenskygge! Den kraftige farve ser bedst ud, hvis du har lidt farve i huden. Hvis du er meget bleg, så vælg en lys lilla øjenskygge, ellers kan det hurtigt komme til at se ud som om, at du ikke har sovet i en uge!
Skal der være fest, så lad der være fest! Vanessa Hudgens er gået ”all-in” på glitrende smokey eyes. Du kan stjæle hendes look ved at lave helt almindelige smokey eyes men med en glitterøjenskygge. Du kan se, hvordan du laver smokey eyes lige her.
Wow, Ashley Benson ser supersmuk ud med bronzefarvet øjenskygge! Det er en vildt flot farve til et smukt hverdagslook, hvor resten af makeuppen er helt naturlig. Kombinér bronzeskyggen med solpudder og neutrale læber for et lækkert solkysset look!
Arian Grande rocker retro-looket! Det er vildt nemt at kopiere hendes smukke katteøjne. Få en udførlig guide til looket her! Husk at holde resten af din makeup naturlig til hverdag. Til fest passer røde læber perfekt til de smukke katteøjne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste