Skønhed

Sådan får du Vanessa Hudgens' efterårs-frisure

Af Line Sølvhøj Johansson 3. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vanessa Hudgens har postet nogle billeder på Instagram af sin nye efterårs-frisure. Læs med her og se, hvordan du får Vanessas smukke frisure.

Er du også vild med Vanessa Hudgens' nye efterårsfrisure? Søde Vanessa har lagt nogle billeder på Instagram af sit smukke hår, som hun har givet en efterårs-makeover. Og faktisk har billederne fået over 300.000 likes tilsammen, så mon ikke, der er mange, der gerne vil have en efterårs-frisure ligesom hendes?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 5 fine sportsfrisure.

Vi er i hvert fald ret vilde med frisuren, og derfor har vi lavet en guide til, hvordan du får Vanessas smukke efterårsfrisure:

1. Klip spidserne!

Frisuren bliver allerpænest, hvis dit hår er nyklippet, for så ser det sundt og velplejet ud. Så husk at få klippet de slidte spidser af, inden du får farvet håret.

2. Striber i håret

Smut til frisøren og få lavet striber i håret. Du kan også bede din frisør om at få lavet ombre farvet eller dip dye i håret, så håret går over i en anden farve længere nede, ligesom Vanessa Hudgens' gør. Vil du have en smuk efterårs-frisure, skal du vælge farver, der holder her i efteråret. Vanessa Hudgens har fået en rødlig nuance sammen med en lysere tone. Spørg din frisør, hvad der passer bedst til din hårfarve, så du får en farve, der passer 100 procent til dig.

3. Krøl håret

Når du kommer hjem fra frisøren, kan du gå i gang med at lave smukke krøller. Brug et krøllejern eller et glattejern til at lave krøller. Husk at bruge et varmebeskyttende produkt inden, og en hårlak efter, så du får de fine krøller til at holde hele dagen.

Læs også: 5 ting, du skal overveje, inden du får kort hår.

Pst!

Har du kort hår, kan du også sagtens give dit hår en efterårs-makeover. Læs med her og se, hvordan hårmoden er!

Vanessa Hudgens, efterårsfrisure

Læs mere om

MestLæste