Skønhed

Sådan får du #nofilter makeup

Af Luise Gregersen 8. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Glem alt om Lo-Fi og Earlybird! Med det her makeup-look kan du nemlig roligt droppe filteret på dit selfie. Se her, hvordan du får makeuppen.

Du er selvfølgelig megasmuk selv uden makeup, men helt ærligt, hvem vil ikke gerne se lige så godt ud i virkeligheden, som man gør efter et velplaceret filter på Instagram? Det er faktisk slet ikke så svært!

Læs også: Sådan fikser du dit makeup-fail

Der er nemlig rigtig mange lækre skønhedsprodukter, der giver dig den eftertragtede glød, bløde hud og skinnende øjne, som et filter fremhæver!

Sådanfårdu#nofiltermakeup

Det vigtigste for et lækkert makeuplook er gennemfugtet og velplejet hud, så start med at give din hud et lag lækker fugt. Vi er vilde med Matas fugtpleje til uren og fedtet hud til 40 kroner. Køb den her.

Efter din creme, kan du vælge at bruge et sløringsprodukt. Sløringsprodukter er det sidste skrig i beauty-verdenen og med god grund! Sløringscremerne er nemlig den rene magi. De matterer skinnende hud, udjævner hudtonen og udglatter urenheder. Prøv for eksempel Garnier Skin Naturals Optical Blur til 110 kroner, som du kan købe her.

Noget, der virkelig kan få din hud til at se trist og grå ud, er store porer. De kan heldigvis udviskes som ved et trylleslag med en poremindsker. Prøv for eksempel den her fra mærket Benefit. Smør den på, der hvor du synes, dine porer ser store ud. Det er som regel omkring næsen, i panden og på hagen. Benefits Porefessional koster 244 kroner og kan købes lige her!

I modsætning til hvad man måske skulle tro, skal du faktisk ikke have alt for meget foundation på for at få #nofilter-looket. For meget makeup får dig nemlig til at se mere træt end frisk ud. Lidt concealer er dog på sin plads, så smæk en lille klat på både næsetip, pandeben, hagespids og under øjnene. Farven skal være lidt lysere end din huds naturlige farve.

L'Oréal LUMI Magique Concealer Light til 110 kroner. Køb den her.

Fake den perfekte belysning ved at lege med skyggerne i dit ansigt. Giv dine kindben et ekstra los højde med en solpudder. Sug kinderne ind, og børst lidt solpudder på, der hvor dine kinder går indad lige under kindbenet. Ton farven grundigt ud, så den går i et med resten af dit ansigt. Børst også gerne en smule under din kæbe og langs din hårgrænse.

Solpudder fra E.L.F. til 32 kroner. Køb den her.  

Få et friskt look med en smule blusher på dine æblekinder. Smil med lukket mund til dig selv i spejlet, og børst lidt blusher på, der hvor din kind er tykkest.

Bourjois blusher i farven ”Cendre rose brune” til 80 kroner. Køb den her.  

Brug en mascara med lysreflekterende partikler på dine vipper. De lysreflekterende partikler fremhæver dine øjne, så din naturlige øjenfarve bliver endnu mere intens. Mascaraen findes til fire forskellige øjenfarver.  

Eye Brightening Tonal Black Volumising Mascara fra Max Factor til 109 kroner. Køb den her.

 

Brug en hudfarvet eyeliner på dit øjes nederste våde kant. Den lyse farve fremhæver det hvide i dine øjne, så det ser endnu mere hvidt ud. Det giver dig et friskt og vågent look!

The ONE kohl pencil fra Oriflame i farven ”Nude” til 89 kroner. Køb den her.

 

Gør dine læber bløde og kysseklare ved at gnubbe dem med en fugtig frottévaskeklud. Brug herefter en plejende lipgloss med lysreflekterende partikler, der giver illusionen af, at dine læber er mere fyldige, end de er!

Studio Pout Perfector fra E.L.F. til 32 kroner. Køb den her.

MegetMere