Skønhed

Sådan bruger du hårkridt

Af Ulla Glud og Cecilie Rosfort-Nees 7. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Se her, hvordan du bruger de fine hårkridt, som følger med det nye Vi Unge!

Du har fået tre fine hårkridt med det nye Vi Unge - hvis du ikke har helt styr på, hvordan du bruger dem, får du her vores stylists Ullas bedste tips til at bruge hårkridt …

Læs også: Find den rigtige hårfarve

• Tag noget tøj på, der ikke er så sart - dine hårkridt kan godt drysse lidt og smitte af.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

• Det er også en god idé at have et par engangshandsker på, mens du bruger hårkridtene.

• Sørg for, at dit hår er redt grundigt igennem, inden du farver håret med kridtene.

• Hvis dit hår er meget mørkt, kan du gøre dit hår vådt med en sprayflaske, ligesom du kan spraye lidt vand på selve hårkridtet for at få det til at farve bedre.

• Hvis du er lyshåret, er det ikke nødvendigt at bruge vand, men det kan være en god idé at spraye lidt hårspray i håret, inden du går i gang.

• Vær opmærksom på, at farver som blå og grøn kan give et gulligt eller grønligt skær i lyst hår, når farven er vasket ud. Tricket er at lade shampooen sidde i håret i længere tid.

Tag testen: Hvilken hårmode passer til dig?

• Når du skal i gang med at farve dit hår med kridtene, så påfør farven i nedadgående retning. Du kan enten tegne direkte på håret med kridtet eller trykke håret mod kridtet med et par fingre, mens du trækker kridtet nedad.

• En tot, der er cirka 1-2 centimeter bred, er nem at farve.

• Hvis du synes, det tager lang tid at farve dit hår med kridtet, er tricket at sno totterne, inden du farver dem.

• Saml dit hår i en knold eller en fletning, når du skal sove, så din hovedpude ikke bliver fyldt med farve.

Læs også: Stjernernes flotteste hårfarver

Tip! Drømmer du om det fine ombre-look? Så nøjes med at farve den nederste del af håret. For at få en flot overgang skal du farve hver anden tot 1-2- centimeter længere op. Sørg også for at indramme dit ansigt med nogle farvede totter - det giver et blødere look.

Sådanfårdupastelfarvethår

Perrie Edwards sarte, lyserøde lokker passer bedst til dig med lyst hår. Du skal bruge en rød balsam, som den her fra Davines til 219 kroner. Du kan købe den her. Vask håret normalt, men lad være med at bruge balsam. Fordel den røde balsam i dine spidser eller i hele håret, alt efter hvor du vil have farven.
Hvis du har mørkt hår, så er Kylie Jenners turkise look helt perfekt! Du skal bare bruge et farvet hårkridt. Du kan blandt andet købe blåt hårkridt fra The Bodyshop til kun 40 kroner! Køb det her. Sno dit hår, og ”mal” farven på med kridtet. Hvis farven ikke vil hænge fast i dit hår, så prøv at fugte kridtet med lidt vand.
Hvis du gerne vil have lidt mere farve end Kylie, så gå efter Vanessa Hudgens blå havfruehår! Få looket med den her smarte farvede conditioner fra Urban Outfitters!
Er du mere på den lyselilla hårtrend som Nicole Richie rocker? Så skal du have fingrene i den her farvecreme fra Revlon til 89 kroner!
Lauren Conrads lyserøde hestehale er helt perfekt til fest, og så er den supernem at efterligne! Du skal bare bruge en pink farve, som den her fra Kevin Murphy til 119 kroner. Den fungerer lidt som en øjenskygge til håret!

Læs mere om

MestLæste