hår
Skønhed

Pas på! Dine høretelefoner kan ødelægge dit hår

Af Marie Søndergaard 28. april 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Okay, det her havde vi slet ikke tænkt på! Vi skal nok til at passe lidt bedre på vores hår.

Hvis du har problemer med knækkede hårstrå og generelt slidt hår, og du samtidig bruger over-ear-headphones, så kan der faktisk være en sammenhæng. Det mener hårstylisten Castillo, der arbejder med stjerner som Bella Thorne og Ruby Rose. Det skriver seventeen.com.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 20 tips til dit hår, du SKAL kende

Når du går med de store høretelefoner på, bliver de nemlig igen og igen presset ind mod hovedet, og det skader dine hårstrå, så de kan ende med at knække. Det er især dem, der i forvejen har tørt eller farvet hår, som det kan være et problem for.

Læs også: Nutella kan farve dit hår brunt

Hårstylisten råder derfor til, at man plejer sit hår ekstra godt med produkter og hårkure mod slidt hår, hvis man bruger høretelefoner, der sidder over øret og ind på håret. Havde du tænkt over det her?

Herunder kan du se cool frisurer til kort hår!

10coolfrisurertilkorthår

Miley Cyrus overraskede alle, da hun for nogle år siden klippede sine lange "Hannah Montana"-lokker af til fordel for kort, afbleget hår. Men det korte hår klæder bare Miley så godt, og hun har i den grad bevist, at man sagtens kan være legesyg og kreativ med korte frisurer. Hun har i hvert fald prøvet en del!
Foto: The Mega Agency
Skuespilleren Ruby Rose har en supercool kort frisure, som er lidt længere på toppen, så hun stadig kan lave flettedetaljer i håret.
Foto: @robyrose
Da Emma blev færdig med at indspille "Harry Potter"-filmene, klippede hun sig med det samme korthåret, og hendes nye look fik hende til at se meget sofistikeret ud og var i den grad med til at give hende hendes rolle som stilikon i modeverdenen.
Foto: The Mega Agency
Kristen Stewarts korte hår ser lige så godt ud, når det er stylet til den røde løber, som det gør på en helt almindelig hverdag, hvor hun bare har kørt fingrene igennem det.
Foto: @kirstenstewartofficial
Kort hår med krøller kan virkelig også noget. Prøv bare at se, hvor flot det klæder Viola Davis.
Foto: @violadavis
Zendaya har en modig stil, og selvfølgelig har hun også kastet sig ud at prøve kort hår. Hendes korte afblegede lokker fremhæver virkelig hendes smukke træk.
Foto: The Mega Agency
Demis korte hår har fået et ekstra cool touch med en pink farve - et look, der er perfekt til fest!
Foto: @ddlovato
Kort hår med en skarp sideskildning er bare virkelig chikt - se bare Zoë!
Foto: @zoeisabellakravitz
Taylor Swifts page, der går lige til kæben, er med til at gøre hendes søde og sofistikerede look lidt mere råt.
Foto: The Mega Agency
Rock den korte page, som Rihanna så fint gør her.
Foto: @badgal_rihanna