Skønhed

Neglelakker, der holder

Af Cecilie Rosfort-Nees 18. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du også træt af neglelak, der skaller af? Vi har fundet 10 neglelakker, der lover laaaang holdbarhed.

Det er superpænt med en nice neglelak, men når de begynder at skalle, ser det ikke længere så godt ud. Heldigvis holder nogle neglelakker bedre end andre, og vi har fundet dem, der lover længst holdbarhed. Se dem i galleriet herunder!

Læs også: Læg neglelak som en ekspert

Neglelakker,derholder

”Miracle Gel” fra Sally Hansen fås i 30 nice nuancer, og hvis du lægger topcoat’en fra Sally Hansen ovenpå, holder ”Miracle Gel’en” i op til 14 dage. Prisen er 119,95 kroner.
“Miracle Gel Top Coat” fra Sally Hansen er en gellack, som holder i op til 14 dage. Overlakken her hærder ved hjælp af naturligt lys, og du behøver altså ingen lampe. Prisen er 119,95 kroner.
“Hard as Nails” fra Sally Hansen er en ekstremt holdbar neglelak, som er perfekt til dig, der har svage negle. Prisen er 59,95 kroner.
“Complete Salon Manicure” fra Sally Hansen er et multi-produkt, som både fungerer som underlak, en almindelig farvet lak og overlak – og så giver ”Complete Salon Manicure” masser af glans. Prisen er 89,95 kroner.
”Ultra Shine Top Coat” fra Rimmel er en overlak, der giver din neglelak masser af glans i op til 10 dage. Prisen er 59,59 kroner.
”Salon Pro By Kate” fra Rimmel er en langtidsholdbar neglelak fra Rimmel til 59,95 kroner.
”Vinylux” fra CND lover fine negle i 7 dage. Prisen for den farvede lak er 125 kroner, og overlakken, som du skal bruge ovenpå, koster det samme.
”Wondernail” fra Isadora til 69 kroner er en ekstraholdbar lak – du kan købe den på Nelly.com.
Overlakken fra Essie til 115 kroner holder din farvede lak flottere i længere tid og beskytter den mod afskalning.
”Infallible Nail Polish” fra L’Oréal Paris til 99 kroner lover op til 12 dages holdbarhed, hvis du bruger den medfølgende overlak.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste