Skønhed

Mine 3 yndlings fra Vi Unge-shoppen

Af Cecilie 3. maj 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Cecilie har fundet tre ting i Vi Unge-shoppen, som hun drømmer om at købe i maj.

Vi Unge har fået et ny shop, og jeg er vild med flere af skønhedsprodukterne, du kan købe i shoppen. Her er tre af mine yndlingsprodukter.

Læs også: 10 typiske makeupfejl.

En god mascara
Mascara fra Smashbox til 160 kroner

Denne mascara prøvede jeg for et stykke tid siden, og jeg elskede den! Derfor skal jeg have mig én igen. Den giver mig helt sorte, lange vipper uden klumper med bare ét strøg, og så er den meget holdbar og kan sagtens overleve cykelture og sørgelige film. Du bliver garanteret også fan af Smashbox' mascara!

Bonus!
Mascaraen indeholder ikke parabener og parfume.

En pink rouge
Rouge fra Barry M. til 49 kroner

Her om foråret synes jeg, det er rigtig fint at lægge en diskret, lysebrun solpudder uden glimmer på kinderne og så pifte looket op med lidt pink rouge midt på æblekinderne. Rougen fra Barry M. indeholder e-vitamin, som gør min hud blød og glat, og så er den nem at styre, da jeg kan bygge looket langsomt op ved kun at lade børsten røre kinderne let til at starte med.
Bonus! Der medfølger en lille børste.

En fugtgivende spray
Calendula Water fra Tromborg til 160 kroner

Jeg er vild med fugtgivende ansigtssprays - jeg bruger dem, når jeg rejser, midt på dagen, når min hud trænger til en opfrisker, og når jeg lige har taget makeup på, hvis jeg synes, mit look er for malet. Navnet på denne spray er "Face Spritz - Calendula Water", og den er fra Tromborg.

Bonus! "Calendula Water" har plejende egenskaber og tilfører din hud energi og fugtighed.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.