Skønhed

Makeup til vinter-looket

Af Stine Nielsen 12. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vinteren gør huden bleg, læberne tørre og giver rande under øjnene, øv! Få tips til, hvordan du lægger en makeup, der får dig til at se frisk og fin ud om vinteren!

Om vinteren er der mørkt det meste af tiden, så huden bliver bleg, mat og en smule trist at se på. Vinteren er også hård ved læber, negle og omkring øjnene, så det er ikke underligt, hvis du synes, du ser lidt grå ud i vinterhalvåret.

Derfor gælder det om at give dit makeuplook lidt glød, så du kan se frisk og fin ud!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Læg den perfekte selfie-makeup

Solpudder

En af de bedste måder at få glød i ansigtet på er ved at putte lidt solpudder på kindbenene, i panden og på hagen. Det rammer dit ansigt fint ind, og uden får lidt farve, uden det bliver for meget.

Concealer

Når huden bliver blegere, træder urenheder og mørke rande under øjnene tydeligere frem. Derfor er rigtig godt at have en god concealer, så du kan dække lidt under øjnene, på urenheder og de små blodsprængninger, der kan komme på kinderne, når luften er kold og tør.

Læbepomade

Læberne har det rigtig hårdt lige nu, fordi luften er så tør. Det er ikke underligt, hvis de revner lidt eller bliver hårde. Børst læberne med en tør tandbørste om morgenen for at få den døde hud af, og brug så godt med læbepomade eller vaseline i løbet af dagen - gerne flere gange dagligt.

Blush

Giv lidt ekstra liv i kinderne ved at bruge en lyserød eller ferskenfarvet blush. Det giver både huden mere glød og får dine øjne til at lyse op. Win!

Mascara

Sæt øjnene i fokus ved at bruge en god mascara, som giver dine vipper masser af længde. Så ser dine øjne mere strålende ud og knap så matte og trætte, som de ellers kan se ud om vinteren.

Psst! Husk at fugte huden godt om vinteren, så du undgår tør hud og blodsprængninger!

Læs også: Få øjenbryn som Cara Delevingne

makeup, vinter, 2013

Concealer fra Matas til 59,95 kroner. Mascara fra Vi Unge-shoppen til 199 kroner. Blush fra Asos til 76,64 kroner. Læbepomade fra Asos til 76,73 kroner. Solpudder fra Matas til 64,95 kroner.

MestLæste