Skønhed

Få øjenbryn som Cara Delevingne

Af Luise Gregersen 3. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Smukke Cara Delevingne har gjort markerede øjenbryn til en af tidens hotteste skønhedstendenser. Hendes look er heldigvis supernemt at kopiere. Se her hvordan.

Er du misundelig på Cara Delevingnes perfekte øjenbryn? Det er faktisk slet ikke så svært at få hendes superfyldige øjenbryn.

Det vigtigste er, at du husker, at de øjenbryn du er født med, altid er dem, der vil klæde dit ansigt bedst. Jo mere du piller ved dine øjenbryn, jo mere unaturlige vil de se ud, og det er netop det helt naturlige look, du skal gå efter, hvis du vil opnå Caras misundelsesværdige øjenbryn.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis dine øjenbryn er meget tynde og lyse, kan du bruge denne guide, til at fremhæve dine øjenbryn og gøre dem mere markante.

Læs også: Øjenmakeup på budget

1. Drop pincetten. Brug kun pincetten til at fjerne de allermest iøjnefaldende hår, og de hår, der vokser mellem dine øjne. Jo mindre, du tidligere har plukket dine øjenbryn, jo nemmere vil de have ved at gro ud igen. Hvis pincetten i mange år har været din trofaste ven, kan det være en god idé at investere i et serum til dine øjenbryn, der får dem til at vokse hurtigere.

M2 BROWS Eyebrow renewing Serum til 1.025 kr. Køb det her.

øjenbryn, makeup

2. Hvis dine øjenbryn har mange "huller", skal du bruge en god øjenbrynsblyant. Med en øjenbrynsblyant kan du tegne dine bryn op, så de ser mere jævne og velplejede ud. Pas på, ikke at vælge en blyant, der er for mørk til dig. Det giver dig nemlig et hårdt og stramt udtryk. Hvis du er i tvivl, så vælg hellere en blyant, der er lidt for lys end lidt for mørk.

GOSH Eye Brow Pencil Greybrown til 70 kr. Køb den her.


Læs også:
Læg en pæn vintermakeup

3. Sørg for, at din øjenbrynsblyant er helt spids, før du begynder at tegne dine bryn op. Start ved dit bryns nederste kant, længst inde ved næseryggen. Tegn med forsigtige og lette strøg ud mod din tinding. Arbejd dig langsomt opad, men sørg for hele tiden at holde dig inden for brynets naturlige kant. Det vigtigste er, at du følger dit bryns naturlige form.

M.COSMETICS blyantspidser til 25 kr. Køb den her.

4. Red brynet igennem med en øjenbrynsbørste eller en helt ren mascarabørste. På den måde fjerner du overskydende farve fra blyanten, så du undgår, at dine bryn ser for farvede ud. Børst let opad mod panden, for at få brynene til at se ekstra fyldige ud!

Tromborg Mascara Brush, 140 kr. Køb den her.

Læs også: 3 fine julelooks

5. Dup en lille smule vaseline eller bryngelé på dine øjenbryn for at sikre, at de bliver siddende, hvor de skal.

GOSH Defining Brow Gel til 80 kr. Køb den her.

Hvad synes du om Caras øjenbryn?

CaraDelevingne