lækker pige på rejse
Skønhed

Lang flyvetur: Bliv lækker på din rejse

Af Cecilie Rosfort-Nees 7. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis nu du havner ved siden af en sød fyr, er det meget rart at se så lækker ud som muligt - også efter en lang flyvetur ...

Lækker i flyet - step 1

Dit forarbejde er vigtigt

Gammel mascara under øjnene, afskallet neglelak, fedtet hår og en svag lugt af sved gør ikke noget godt for dit look. Inden du går i seng aftenen inden jeres afrejse, tjekker du neglene, og om morgenen tager du et bad og renser dit ansigt, så du er ren over det hele.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Klar til en lækker ferie! Sådan pakker du den perfekte beautybox

Lækker i flyet - step 2

Begræns makeuppen

Når man vil se godt ud, er det fristende at skrue lidt op for makeuppen, men når det handler om at være lækker i et fly, skal du faktisk gøre det modsatte: Begrænse dig! Jo mere makeup du har på, jo flere ting er der, der kan tvære ud og sætte sig som grimme klatter i din øjenkrog. Hold derfor din makeup på et minimum, og nøjes med at style dine bryn, tage mascara på, brug lidt concealer under øjnene og dup rouge på kinderne. Du kan også vælge at køre et helt makeupfrit look.

Lækker i flyet - step 3

Plej undervejs

Luften i et fly er ekstremt tør, og din hud har derfor brug for rigtig meget fugt. Tag en god fugtighedscreme på hjemmefra, og hav også en lille creme med i din håndbagage, så du kan pleje din hud undervejs. Hvis du har makeup på, er det også en god idé at tjekke din makeup i et lille spejl eller på flytoilettet, ligesom du lige kan puffe lidt op i dit hår eller rede det efter et par timer.

Læs også: Selena Gomez overrasker fan på fly

Lækker i flyet - step 4

God hygiejne, tak!

Udover at se godt ud er god hygiejne et must i flyet, så du ikke starter den ferie, du har glædet dig til så længe, med at være syg ... En hånddesinfektion og en pakke vådservietter bliver du glad for at have i tasken!

Lækker i flyet - step 5

Ha' det godt

Når du har det godt, ser du godt ud - derfor er det en god idé at pakke nogle ting, der får dig til at have det så godt som muligt, mens du flyver. En øjenmaske gør det nemmere for dig at sove, blødt tøj føles dejligt - og prøv så også at få rigeligt med vand at drikke og noget nærende mad at spise.

Herunder kan du læse om 10 gratis ting, du kan lave i sommerferien!

10gratisting,dukanlaveisommerferien

Bor du i København? Så skal du da have en is! Den 26. juni inviterer Kødbyens nye isbar Nice Ice nemlig på ganske gratis is mellem klokken 13 og 16. Du finder Nice Ice på Halmtorvet 46. Mums!
Igen i år inviterer TV2 Zulu til sommerbio, hvor der vises masser af gratis film under åben himmel. Zulu Sommerbio kommer forbi både Aarhus, Sønderborg, Aalborg, Odense, Herning, Vejle og København, og du kan se film som ”Gravity” og ”Anchorman 2”. Se hele programmet her.
Hvis du bor i Aarhus og omegn, så tag et smut forbi Dyrehaven, hvor du kan klappe søde dådyr! De er så tamme, at de endda gerne vil spise ud af din hånd. Husk at læse skiltene, du må nemlig ikke fodre dyrene med hvad som helst. Hvis du bor i København, kan du tage til Jægersborg Dyrepark, hvor der er over 2.000 fritgående dådyr!
Bor du i Randers? Så skal du med til Randers Ugen i uge 33! Der er nemlig vildt mange gratis oplevelser. Blandt andet kommer Joey Moe og skyder ugen i gang med en ganske gratis åbningskoncert den 8. august. Se hele programmet her.
Fem torsdage i løbet af sommeren inviterer Odense til gratis koncerter i Kongens Have! Du kan blandt andet opleve Ulige Numre, Dicte og Klumben og Raske Penge. Se hele programmet her.
Hver anden lørdag afholdes der gratis yoga i Fælledparken i København! Hvis du ikke bor i København, så snup en yogamåtte, download en yoga app og find en solrig plads i din baghave eller i din lokale park!
Det koster ikke noget at tage en dukkert ved stranden! Hvis du ikke bor i nærheden af en strand, så kan det være, at der er et grats havnebad, friluftsbad eller en sø, som du kan bade i? Pak en picnickurv med snacks, en stak Vi Unge-blade og masser af solcreme. Du kan for eksempel tage de her snacks med.
Den danske sommer er ikke altid til at stole på. Det er trist, men sandt! Heldigvis har Netflix gjort regnvejrsdage til en sand fornøjelse. Du får den første måned helt gratis, og så kan du jo bare afmelde dit abonnement, inden du skal betale. Du kan se både ”Pretty Little Liars”, ”Gossip Girl” og ”The Vampire Diaries” på Netflix. Vi garanterer, at du glemmer alt om byger og spildte sommerdage.
Hold en rigtig hyggelig spilaften for din familie eller for dine veninder. Saml en kæmpe bunke lune tæpper, en kæmpe stak spil, sæt jer uden for og giv hinanden bank i ”Bezzerwizzer”, ”Tegn og Gæt” og ”Matador”. Hvis det skal være ekstra hyggeligt, kan I tænde et lille bål og lave stegte skumfiduser. Total hygge. Husk at spørge din mor eller far, inden du tænder bål eller grill.
Det er altså vildt sjovt at være på skattejagt med en GPS! Hvis du ikke allerede har prøvet det, så hedder det geocaching, og der er skatte gemt i hele Danmark (og resten af verden), der bare venter på at blive fundet af dig og din smartphone. Du skal bare oprette en profil her, og så kan du se, hvor du skal lede.

MestLæste