Skønhed

Læg en fin forårsmakeup

Af Stine Nielsen 15. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Spring ud i forårets friske farver og læg den fineste makeup. Få inspiration her!

Der er gang i farverne, når det gælder forårets makeuptrends. Så hvis du skal være festklar og gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, er det bare med at se med her!

Læs også: Forårsrengøring i makeup-pungen

makeup, forår 2013, makeuptrends

Pæn hud
Efter vinteren er din hud måske en smule bleg og tør, så fugt huden godt med en ansigtscreme, inden du lægger makeuppen. Brug en god foundation eller pudder til at give huden et ensartet look. Prøv denne pudder fra Barry M til 79 kroner.

 

Farverige øjne
Brug en øjenskygge eller en eyeliner til at lave farverig en streg under (og eventuelt også ovenpå) øjet. Vi er især vilde med den turkisfarvede streg fra H&M. Den koster 29,95 kroner. Slut af med en god mascara på vipperne.

makeup, forår 2013, makeuptrends

Emma Watson i Lancômes fine forårsmakeup.

Blus på kinderne
Foråret er perfekt til superfriske kinder. Glem alt om brune, varme toner og solpudder, og prøv i stedet en pink, lyserød eller ferskenfarvet blush. For eksempel denne fra Topshop til cirka 53 kroner.

Vilde læber
Hvis du tør, så byder forårets makeuptrends på temmelig hotte læber. Neonfarver, rød, pink, orange og endda lilla er superhot til læberne lige nu. Hvis du har mod på det, kan du for eksempel prøve den pink læbestift fra H&M til 39,95 kroner.

Læs også: Få hotte røde læber

Tip!
Sørg for at lægge fokus på enten læber eller øjne. Hvis du både har kraftige farver på øjenlåg og læber, kan det nemlig godt blive for meget, så hold en af delene i naturlige nuancer.

 

MegetMere