Skønhed

Læg den perfekte makeup til sommer

Af Line Sølvhøj Jensen 12. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sommeren nærmer sig, og det er på tide at sige farvel til smokey eyes og anden dyster makeup. Vi guider dig til at få den perfekte makeup med foundation, rouge, lipgloss og selvfølgelig lange øjenvipper.

Man kan aldrig få nok tips til, hvordan man lægger makeup, og derfor har vi lavet en lille makeup-skole, så du kan lægge den smukkeste makeup her til sommer. Få styr på, hvordan du kan lægge makeup her, hvor vi giver dig nogle gode makeup-tips.

Læg en pæn foundation

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Når du skal lægge en flot makeup til sommer, så gælder det om at gøre den så naturlig som mulig. Du får sikkert en naturlig glød i ansigtet om sommeren, så skru ned for din mørke foundation. Du kan eventuelt blande den op med din ansigtscreme, så den ikke bliver så kraftig, eller du kan bruge en ansigtscreme og lægge et løst lag pudder i stedet for.

3 gode artikler om foundation:
Læg den perfekte pudder og foundation.
Fremhæv din hudtone og gør huden smukkere.
Få en stjernelækker hud.

Makeup til øjne

Skal du sende et sødt blik til fyrene, så er du måske også på udkig efter nogle tips til flot makeup til øjnene, så drengene kan lægge endnu mere mærke til dine øjne. Et godt trick er at vælge øjenskygge, der passer til din øjenfarve, for så kommer der endnu mere fokus på dine smukke øjne.

Læs også:
Fem tips til lækker mascara...
Få friske og farverige øjne!
Sådan får du flotte sommerøjne.

makeup, skønhed, skønhedstips, makeuptips, lange øjenvipper, foundation, vipper, skønhed, sommermakeup

Længere øjenvipper

Har du ikke i forvejen lange øjenvipper, så er der hjælp at hente, for du kan nemlig snyde dig til længere øjenvipper. En god mascara kan gøre dine øjenvipper længere at se på, og ellers kan du fremhæve dine øjne og øjenvipper ved at lægge lidt lys øjenskygge omkring øjnene.

Få flere tips om øjenvipper her:

For 179 kroner længere vipper, tak!
Kunst til vipperne.
Få perfekte vipper.

Få smukke bryn

Dine bryn kan indramme dit ansigt, og vil du gøre dem ekstra flotte, gælder det om at plukke dem på en smuk og naturlig måde. Pas på med at plukke for meget. Du kan eventuelt få en frisør til at gøre det første gang, så du bare skal "holde dem ved lige" derefter.

Her er to tips til dine bryn:
Få perfekte bryn.
Sådan får du nemt fine bryn.

Hot makeup

Du kan gøre din makeup endnu mere hot med nogle små tricks. Solpudder kan få dine kinder til at skinne fint i solen, og en neglelak i en pangfarve kan friske hele dit look op. Er du modig, kan du også vælge en øjenskygge i orange, turkis eller en anden skarp farve, som matcher dit tøj eller dine negle. Det ser fedt ud!

Læs også: Hvad betyder farven på dine negle?

makeup, skønhed, skønhedstips, makeuptips, lange øjenvipper, foundation, vipper, skønhed, sommermakeup

Leder du efter en lipgloss, der passer godt til dig? Find ud af, hvilken lipgloss, der passer til dig her!

MestLæste