øre
Skønhed

Kom med på trenden: Sådan skal du dekorere dine ører

Af Marie Søndergaard 4. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det ser jo virkelig flot ud, men vi skal nok lige tage mod til os.

Man kan virkelig blive inspireret af modellernes looks under forskellige modeshows eller at stalke smukke billeder på Instagram! Allerede i 2014 så man en helt særlig trend med at lægge makeup på modellernes ører, og nu er der flere og flere designere, der prøver det af på deres modeller, ligesom en del makeupartister også er begyndt at lægge billeder på de sociale medier af de dekorerede ører.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Pas på farlig beauty-trend

Det er især de metalliske farver, der går igen, og man ser både øreflipper, der ligner, de er dyppet i lidt maling, og hele ører i for eksempel en smuk, sølv farve. Det ser virkelig smukt ud, men det er stadig et ret unikt look, som vi måske lige skal tage os mod til at prøve.

Læs også: Harry Styles starter ny trend

Herunder kan du se billeder, som makeupartisten Violette har lagt ud:

One of my favorite shot by @alexandrautzmann for @crfashionbook styled by @constanceferal #makeupbyviolette #gold

Et billede slået op af Violette (@violette_fr) den

Herunder kan du se, hvordan du får din makeup til at holde længere!

dinmakeuptilatholdelængere

Hvis du gerne vil have din makeup til at holde bedst muligt, så er det supervigtigt, at du holder din hud ren. Hvis du har overskydende fedt på huden, vil din makeup nemlig hurtigere glide af og tvære ud. Brug lidt tid på at finde nogle renseprodukter, som er helt rigtige for din hud og, få dig en god renserutine.
Et andet godt trick er at lade din creme trænge helt ind i huden, før du påfører fin makeup. Det er en god ide at vente en halv times tid, så er du nemlig sikker på, at den er trængt helt ind og har gennemfugtet huden.
Har du hørt om en primer? Det er et lille luksusprodukt, som du kan smøre på din hud, inden du lægger din makeup på. Primeren sørger for at lukke dine porer og glatte din hud ud, så den fremstår ensartet, og så gør den samtidig, at makeuppen lægger sig så flot som muligt og altså holder lidt længere.
Da du ofte fedter lidt mere i t-zonen (hagen, næsen og panden), er det en god idé lige at lægge lidt pudder dér. På den måde bliver foundationen siddende i længere tid, da pudderet suger fedtet fra din hud.
Hvis du gerne vil have din blush til at holde i lang tid, så er det en god idé at bruge en creme-blush frem for en pudder-blush. Men pas på med mængden, og vær opmærksom på farven, da du hurtigt kan få lidt af et ”fastelavns-look” med alt for røde kinder, og det ser altså ikke så tjekket ud.
Samme princip gælder faktisk for øjnene – gå efter en creme-øjenskygge fremfor en almindelig. Det giver et lidt andet look, så hvis du synes, det bliver for skinnende, så læg eventuelt et par strøg almindelig øjenskygge ovenpå.
Hvis du ikke vil have, at din mascara skal smatte ud, så vælg en vandfast. Det kan dog kun anbefales at bruge en vandfast i situationer, hvor du ved, at du kommer til at svede mere, end du plejer, eller hvor du ved, at din makeup bliver sat på prøve. Den vandfaste mascara er nemlig lidt hårdere for øjenvipperne end den almindelige, og dem vil vi jo gerne passe rigtig godt på.
En læbestift holder bedre end en lipgloss, men det ser til gængæld også lidt mere ”malet ud”. Hvis du ikke vil have alt for meget fokus på dine læber, så vælg en farve, der er samme nuance som dine egne læber, og dup den på med fingeren. Husk, at fjerne overskydende læbestift med en serviet, hvis du ikke dupper.
Det er en god idé at skifte din makeup ud efter et års tid og at rense dine makeupbørster minimum en gang om måneden. På den måde undgår du, at der samler sig bakterier i dem eller anden snavs, som kan give dig fedtet hud eller allergi.

Læs mere om