Her er de 11 hotteste hårtrends i 2021
Skønhed

Her er de 11 hotteste hårtrends i 2021

Af Cecilie Stubkjær Ottosen 12. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan skal 2021-håret egentlig se ud? Skal det være au natural, eller er det go big or go home-viben, som du skal gå efter? Læs med, og få svaret når Vi Unge guider dig gennem de 11 hotteste hårtrends i 2021.
2020 bød på få frisørtider, store udgroninger og masser af opsat hår. 2021 har nu banket på døren, og udsigterne til en frisørtid i løbet af foråret er ved at være en realitet – og vi glæder os!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Corona eller ej, så byder et nyt årstal i kalenderen altid på nye trends, hvad end det er indenfor mode, makeup eller hår - og dette år byder både på bløde bølger og naturlige hårfarver, men også opsigtsvækkende hårfarver som tyggegummi-lyserød og hårklipninger der kræver lidt ekstra mod som for eksempel fuld karse eller langt pandehår.

Læs også: Ny hårtrend tager Instagram med storm: Sådan får du looket

Vi har samlet de største hårtrends for 2021 – både dem, der kræver mod, og dem du måske allerede rocker, og hvis du er lidt modig, så er 2021 helt sikkert også året, du bør være det, når det kommer til dit hår – du kan jo trods alt blot gemme dig derhjemme indtil, det vokser ud igen.

Se med i galleriet herunder når Vi Unge-redaktionen kommer med deres bud de 11 hotteste hårtrends i 2021.

Læs også: Anna Briand: "En god hårdag er lige så vigtigt som et godt outfit"

Hererde11hottestehårtrendsi2021

Tyggegummi-lyserødtDen cool, tyggegummi-lyserøde farve, som for eksempel set på den danske X Factor-vært, Oh land, hitter fortsat, og er et perfekt look at afprøve her til foråret med lidt glød i huden og pastelfarvet tøj. Hvis ikke du er helt klar på at committe til den lidt anderledes hårfarve, så kan du også starte ud med at købe en ikke-permanent hårfarve, som vaskes ud efter nogle hårvaske.
Foto: @ohlandmusic
Store udgroningerVi tager vores udgroninger med ind i år 2021, og nu er de endda ligefrem ønskværdige. En ret god trend, hvis du spørger os – og i det mindste én positiv ting som corona-pandemien har bragt med sig!
Foto: @dualipa
Krabbede bølgerDe krabbede bølger fortsætter ind i år 2021 – bølgerne, som helt sikkert ikke er naturlige, men som ser naturlige ud.
Foto: @ryanrichman
Grunge-looketDet traditionelle grunge-look skabes ved en klipning, hvor du har kortere hår på toppen og længere hår i nakken. Hvis du føler dig ekstra forårsfrisk og vil gå efter en mere moderne version, så skal din frisure være mere stram og med tydeligt pandehår. Med denne sæsons grunge-frisure er du sikret et max cool rockstjerne-look!
Foto: @mileycyrus
Langt pandehårEn stor ændring, men som hurtigt vokser ud igen? Langt pandehår! Det lange, sexede pandehår er perfekt, hvis du trænger til en ændring, men heller ikke er helt klar til at klippe hele manken af. Vi er helt sikre på, at vi ville føle os 90% mere cool med sådan et pandehår!
Foto: chrisappleton1
Høj hestehaleAriana Grande har rocket dette look længe, og nu er det tid til, at vi andre følger efter. Den høje og lange hestehale er supersej, går næsten til alt, og giver en badass Ariana Grande-feeling, som vi er vilde med!
Foto: @thejoshliu
Fuld karseGo big og go home! Hvis du virkelig vil ændre dit look, så gør som Halsey og gå fuldkommen karse. Looket kræver en ordentlig dosis mod, men slutresultatet kan virkelig se cool ud – og hey, hvis ikke nu, hvornår så?
Foto: @iamhalsey
Klassisk bobDen klassiske bob går aldrig af mode, og den giver dig et instant drys coolness, som ingen anden hårstil kan!
Foto: @alissajanay
Stort og voluminøstTænk 90’ernes Pamela Anderson. I 2021 er det det store og lange hår trender, og hvis du blot har lidt tekstur og kraft i dit hår, så er det et nemt og hurtigt look. Hvis ikke du er født med voluminøst hår, så kan en tørshampoo og saltvandsspray hjælpe dig godt på vej!
Foto: @emilisindlev
Den naturlige ’bronde’-hårfarveVores danske leverpostejshår har fået et kæmpe comeback, og vi er vilde med det! Endelig skal håret hverken være helt lyst eller helt mørkt – men allerhelst lige midt i mellem. Så drop hårfarvningen og rock i stedet det naturlige look, hvis du har den famøse leverpostejshårfarve.
Foto: @amandaleehair
Stram sideskilningLooket med den stramme sideskilning er nemt at opnå og kræver blot en børste og en kam, gele eller voks og en masse hårlak, så de små babyhår ikke får mulighed for at titte frem i løbet af dagen.
Foto: @justtnic

MestLæste