Reklame

Anna Briand: ”En god hårdag er lige så vigtigt som et godt outfit”

REKLAME FOR AUSSIE | AF ALLER CREATIVE STUDIO 23. februar 2021
Vi har taget en snak med influenceren Anna Briand om hår. Hvad betyder hår for Anna? Og hvordan plejer hun sine lækre lokker? Læs med her og bliv inspireret til, hvordan du ligesom Anna med få step kan forkæle dit hår i hverdagen.

- Jeg har faktisk ikke altid været glad for mit hår, siger Anna Briand og roder lidt i sit hår, mens hun starter med at fortælle, hvordan hun i folkeskolen ville ønske, at hun havde helt glat hår ligesom mange af de andre piger i klassen.

I dag er Anna Briand 21 år. Hun er ikke længere folkeskoleelev, ligesom hun heller ikke længere er træt af sit bølgede, mørke hår. I stedet for at glatte det, som hun gjorde i folkeskolen, fremhæver hun i dag sine bløde krøller med olie, balsamspray og en god hårvask-rutine.

Lige så vigtigt som et godt outfit

I Anna Briands arbejde som influencer bruger hun meget tid foran kameraet, og derfor er det for Anna Briand vigtigt, at hendes hår ser sundt ud. – At mit hår sidder godt, er nærmest lige så vigtig for mig som et godt outfit. Mit hår er bare sådan en stor del af mit look, så selvfølgelig skal det også både se fint og velplejet ud, siger Anna Briand og fortæller om sin nyopfunden kærlighed til sine bølger. – Jeg har et naturligt fald i håret, og det vil jeg vildt gerne fremhæve, da jeg synes, det giver noget virkelig fedt til mit samlede look, når der lidt liv i lokkerne.

Og liv i lokkerne det kommer der virkelig, når Anna Briand efter en hårvask masserer hårolie i hårspidserne på en måde, hvor hænderne krammer håret, så bølgerne bliver mere tydelige. – Nogle gange kan jeg også godt lide at tilføje lidt balsam-spray efter, at olien er masseret ind. Det blødgør nemlig mine bølger og får mit hår til at dufte ekstra godt, fortæller Anna Briand.

Anna Briands hårpleje-rutine

For nogle er hår bare hår, mens det hos andre har en helt særlig betydning, og det sidste er tilfældet hos Anna Briand. Særligt sundt og velplejet hår er vigtigt for hende, og derfor sørger hun for altid at give det ekstra kærlighed – også på de travle hverdage.

- Jeg plejer mit hår under og efter hver hårvask. Jeg vasker mit hår med shampoo og balsam – og en gang om ugen bruger jeg så hårkur. Lige nu er min go-to hårkur Aussies 3 minute miracle moisture. Den synes jeg er supernem at bruge, da den vitterligt kun skal sidde i håret i tre minutter, og alligevel giver den mit hår både glans og pleje, fortæller Anna Briand og forklarer, at hun særligt er vild med den hårkur, da den også dufter dejligt sødt.

…Og så er der også lige prisen på hårkuren, som også passer Anna Briand helt perfekt.
- Jeg er ikke – og jeg kommer nok heller aldrig til at være – en person, der har lyst til at bruge mange penge på hårprodukter, og derfor er jeg ekstra glad for at bruge Aussies shampooer, fordi de netop har en fornuftig pris.

Hør Anna fortælle mere om sit forhold til sit hår, og hvordan hun styler det lige her:

Er du også nysgerrig på Annas hårpleje-rutine? Så læs med her, hvor Anna guider dig igennem den trin-for-trin.

1. Nyvasket hår – hver anden dag

- Jeg vasker mit hår hver anden dag, fordi jeg elsker, når mit hår nyvasket. Det har enormt meget fylde, og så falder det bare så fint, når det er nyvasket. Dog øver jeg mig på at lade være med at vaske det så ofte, selvom det er lidt svært.

2. Vask med shampoo og balsam – hver gang

- Hver gang jeg vasker mit hår, bruger jeg både shampoo og balsam. Balsam er vigtigt i min hårpleje-rutine, da det gør mit hår dejligt blødt.

3. Ekstra pleje – en gang om ugen

- En god hårkur er et must i min rutine. Lige nu bruger jeg Aussies 3 Minute Miracle Moisture en gang om ugen, og den gør virkelig noget godt for mine spidser.

4. Glansfuldt hår – hver dag

- For at give mit hår pleje – og ikke mindst glans – bruger jeg en hårolie efter hver hårvask. Jeg masserer få dråber hårolie i spidserne af mit hår, når det er i gang med at lufttørre. Det giver mine bølger både liv og glans. En gang imellem sprayer jeg også lidt hårbalsam i håret, da det gør, at mit hår bliver blødt, og så dufter det også bare himmelsk.

Der findes forskellige hår-serier fra Aussie. Annas yndlings er Aussies Miracle Moisture-serie, der giver håret både glans og pleje.

Om Aussie

A står for Aussie, og Aussie står for Australien. Det er nemlig i Australien, at det amerikanske hårmærke henter mange af deres ingredienser. Aussies australske ingredienser har det formål at give håret glans, styrke og en masse pleje – uden at det behøver at være bøvlet. Aussie tror på, at 'less is more', når det kommer til hårpleje, så produkterne er lavet, så de nemt og simpelt kan anvendes, så de virker effektivt på lige netop dit hår.

Læs meget mere om Aussies produkter HER - og bliv fri for de tørre vinterlokker.

MestLæste