guide_saadan_faar_du_ariana_grandes_ikoniske_frisure
Skønhed

Guide: Sådan får du Ariana Grandes ikoniske frisure

Af Josephine Sjelhøj 14. januar 2021
Er du også helt vild med Ariana Grandes hår, men i tvivl om, hvordan du skal sætte dit eget, så det ligner hendes? Bare rolig - vi har lavet en guide til dig, der ønsker Arianas ikoniske frisure.

Der er ingen tvivl om, at Ariana Grande er et kæmpetalent. Superstjernen inspirerer os på mange måder, og hendes flotte halve hestehale er blot én af de ting, vi er blevet inspireret af. Vi har lavet en nem guide til en af hendes mest berømte frisurer.  

Selvom Arianas frisure ser elegant og stilet ud, så er det supernemt at efterligne looket, hvis man kender den rette metode.

LÆS OGSÅSådan laver du flotte krøller - uden varme!

Vi har lavet en guide til frisuren, som ser fantastisk ud med både krøllet og glat hår uanset længde.

Sådan gør du:

VALGFRIT: Hvis du ønsker at opnå et mere fyldigt look, kan du starte med at krølle dit hår, hvis du ikke har naturlige krøller. Ariana skifter mellem glat og krøllet hår, når hun laver denne frisure.

1. Start med at inddele dit pandehår til den ene side. Det skal være en sektion, der er ca. 2-3 cm dyb. Sæt det i et spænde eller en elastik, så det ikke kommer i kontakt med resten af håret. Det behøver ikke at være perfekt – du skal først bruge det senere.

2. Tag håret, som slutter lige over ørene og træk det skråt tilbage som om du skal sætte en almindelig hestehale. Brug kun den øverste del af håret, så resten hænger løst. Mængden af håret, du skal bruge, afhænger af din hårtype og hvad du selv synes er passende. Brug en elastik til at sætte det i en hestehale så højt som muligt. Hvis du vil have et mere smooth look kan du spraye noget hårlak i dine hænder, som du forsigtigt dupper den øverste del af håret med.

3. Tag en lille sektion af hestehalen og drej den rundt om selve hestehalen så mange gange, du kan. Sæt den fast med en hårnål.

4. Tage dit pandehår ud af spændet og lad det hænge løst til siden.

Voilá! Nu har du din helt egen Ariana-frisure.

Du kan bruge denne YouTube-video som inspiration. Husk, at selvom mange YouTubere bruger extensions til at opnå dette look, så er det ikke en nødvendighed. Frisuren ser nemlig også supersød ud uden extensions.  

MegetMere