Glossier holder særligt udsalg med rabat på ALT
Skønhed

Glossier holder særligt udsalg med rabat på ALT

Af Josephine Sjelhøj 10. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kalder alle Glossier-fans! Nu har du muligheden for at få fingrene i nogle af de hypede produkter fra beauty-brandet til en helt særlig pris. Læs her, hvordan du deltager i det store udsalg.

Der er gode nyheder til alle beauty-entusiaster. Det amerikanske skønhedsbrand Glossier har netop annonceret et kæmpe udsalg på hele deres sortiment, og det betyder, at du snart kan få fingrene i deres lækre produkter til en helt særlig pris.

Hvert efterår afholder Glossier et kæmpe udsalg, hvor deres utallige fans fra hele verden, kan shoppe løs til helt særlige priser. Denne begivenhed sker normalt kun én gang om året – indtil nu.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Glossier er nemlig klar til at introducere deres store ’friends of Glossier’-udsalg, så alle bliver helt klar til sommeren.

Fra torsdag d. 10. juni til mandag d. 14. juni kan du nemlig få 20% på ALLE Glossier-produkter. Det betyder, at du nu har den helt perfekte mulighed for at teste deres ’Cloud Paint’, som er et kæmpe hit blandt makeup-fans.

LÆS OGSÅ: Hudpleje: Her er det nye mirakelprodukt til dit ansigt

Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på Glossiers hjemmeside, lægge alle dine yndlingsprodukter i indkøbskurven, og så er rabatten automatisk fratrukket – nemt!

Udover den særlige rabat tilbyder Glossier også nogle helt specielle sæt af produkter med en rabat på op til 35% i et begrænset omfang. Her er der blandt andet tale om deres store sommerpakke, som indeholder deres ’Cleanser Concentrate’, ’Priming Moisturiser Balance’ og ’Invisible Shield’. Sættet kan fås til 368 kr., og det betyder, at du kan spare næsten 200 kr.

Særlig årsag til udsalg

Måske kan du huske, at hele internettet gik amok for et par måneder siden, da en rabatkode på 50% fejlagtigt blev delt på sociale medier. Det resulterede i et massivt shopping-vanvid, hvor Glossier-fans i to timer kunne få fat i deres yndlingsprodukter til de vilde priser.

Glossiers hovedkontor var selvfølgelig nødt til at fjerne koden igen, men det fik dem alligevel til at overveje, hvordan de igen kunne gøre deres dedikerede fans glade. Derfor er det nye udsalg kreeret, så alle skønheds-elskere endnu engang kan shoppe amok i det store sortiment – denne gang i lidt længere tid.

LÆS OGSÅ: Test: Krøller, glat eller farvet hår? Sådan skal du pleje dit hår

Den leakede rabatkupon blev naturligvis det helt store emne på sociale medier, og det resulterede i en masse sjove memes, hvor Twitter-brugere reagerede på fejlen.

Se nogle af de sjove memes her:

Læs mere om

MestLæste