Helbred & balance

Hudpleje: Her er det nye mirakelprodukt til dit ansigt

Af Maria Frederikke Munch Thorgaard 23. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Glossier har netop lanceret et helt nyt produkt inden for kategorien rens, og det skal vi helt sikkert have fingrene (ansigtet!) i – læs mere om det nye produkt i artiklen herunder.

Da det hypede amerikanske brand, Glossier, med Emily Weiss i spidsen, blev lanceret i 2014, spurgte de deres allerede dengang mange fans om, hvad deres ønsker til en ansigtsrens var. Resultatet af ønskerne blev til bestselleren ’Milky Jelly Cleanser’, der kan bruges af alle hudtyper, og som også kan bruges til at fjerne øjenmakeup med.

Det var dog aldrig meningen, at ’Milky Jelly Cleanser’ skulle stå alene, for mange havde også et ønske om en ansigtsvask, der virkede eksfolierende. Her kommer den helt nye Glossier-rens ind i billedet: ’Cleanser Concentrate’. En ansigtsrens uden parfume, som rengør i dybden og genstarter huden.

Læs også: Test: Passer du godt nok på din hud?

Foto: Glossier

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan bruger du Glossiers 'Cleanser Concentrate'

’Cleanser Concentrate’ er mild nok til hverdagsbrug - medmindre du har meget tør hud, så skal du nøjes med at bruge den et par gange om ugen.

Og det bedste af det hele? Cleanseren er enomt drøj! Du skal blot bruge ét pump, som du masserer ind i huden i 60 sekunder, hvorefter du skyller ansigtet med vand – et voila! Ren og smuk hud, der er klar til dine efterfølgende hudplejefavoritter.

’Cleanser Concentate’ koster 150 kr. for 100 ml, og kan købes lige HER.

Læs mere om

MestLæste