Skønhed

Få Selena Gomez’ gyldne makeup-look

Af Luise Gregersen 5. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selena Gomez så vildt smuk ud til Vanity Fairs Oscar-fest i søndags. Se her, hvordan du stjæler hendes smukke gyldne makeup-look.

Det er ikke uden grund, at Justin Bieber postede et billede af Selena Gomez fra Vanity Fairs Oscar-fest med teksten "Verdens mest elegante prinsesse". Selena så nemlig strålende smuk ud i sin lange, metalliske kjole og med gylden og glimtende øjenmakeup. Det er heldigvis vildt nemt at kopiere Selenas makeup. Se her, hvordan du gør:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Få Sarah Hylands smukke makeup-look

Start med at bruge en BB cream i hele ansigtet. Hvis du føler, at du har behov for endnu mere dækning, så brug concealer, pudder og hvad du ellers plejer at bruge.

Brug en guldfarvet flydende eyeliner, og tegn en tynd streg langs din øverste og nederste vippekant. Tvær gerne stregen en smule ud, før den tørrer helt.

Læs også: Få Ariana Grandes makeup-look

Brug en sort eyeliner på den våde kant langs dine nederste øjenvipper.

Buk dine øjenvipper med en vippebukker. Læg herefter et lag sort mascara på. Når mascaraen er helt tør, kan du bygge dine vipper op med flere lag mascara, indtil du opnår den længde og tykkelse, du vil have.

Læg en lipgloss med et svagt guldskær på dine læber. Husk, at tage glossen med i tasken, så du kan friske den op i løbet af dagen.

Mineral lip gloss fra E.L.F. til 45 kr. Køb den her.

Eyeliner fra Urban Decay til 127 kr. Køb den her.

Rimmel Instant Tan BB Perfection til 80 kr. Køb den her.

Mascara fra Yves Rocher til 89 kr.

MestLæste