Skønhed

Få Sarah Hylands smukke makeup-look

Af Luise Gregersen 21. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sarah Hyland fra hitserien ”Modern Family” er bare så smuk! Se her, hvordan du kopierer hendes lækre makeup-look.

Sarah Hylands sarte makeup kan bruges til både hverdag og fest, og så kræver looket faktisk kun tre beautyprodukter! Det lyserøde look er især helt perfekt til Valentines Dag, og hvis du skal konfirmeres i år, vil det uskyldsrene look stå smukt til din hvide kjole.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Få Selena Gomez' makeuplook

Se her, hvordan du får Sarah Hylands smukke look.

Start med at bruge en BB cream i hele ansigtet. BB cream er fantastisk, fordi den fugter huden i dybden, samtidig med at den dækker urenheder og mørke rande. På den måde får du en fejlfri hud, uden at du ser oversminket ud. Brug BB creamen i hele ansigtet - også på dine øjenlåg! På den måde fungerer BB creamen som en primer, der får din øjenskygge til at holde længere.

Til dine kinder skal du bruge en cremeblush. Vælg en i en lysere farve end din normale blush, for cremeblush er meget mere koncentreret i farven end en pudderblush. Smil stort til dig selv i spejlet og dup cremeblushen på der, hvor dine kinder står mest tydeligt frem. Ton farven ud langs dine kindben mod dine ører, indtil farven er perfekt blendet ind i din hud.

Læs også: Få Ariana Grandes makeuplook

Det smarte ved det her look er, at cremeblushen også skal bruges som både øjenskygge og læbestift! Dub lidt af din cremeblush på dine pegefingerspidser og læg den på den nederste del af dine øjenlåg. Det giver et helt naturligt og romantisk look.

Det samme gælder dine læber. Dup cremeblushen på dine læber, ligesom du ville gøre med en almindelig læbebalsam. Tryk farven af med et stykke papir og gentag.

Buk dine øjenvipper med en vippebukker. Læg herefter et lag sort mascara på. Træk mascarabørsten godt op ad, når du lægger din mascara. Det giver dine vipper en mere dramatisk bue end med vippebukker alene. Når mascaraen er helt tør, kan du bygge dine vipper op med flere lag mascara, indtil du opnår den længde og tykkelse, du vil have.

Læs også: Makeup til konfirmationen

Sarah Hylands dramatiske bryn ser fantastiske ud, men hvis du ikke er helt tryg ved at kaste dig ud i de kraftige øjenbryn, så kan du sagtens nøjes med at duppe lidt klar vaseline på dine bryn for at sætte dem.

Garnier BB Cream Light Antishine 50 kr. Køb den her.

Studio Cream Blush 60 kr. Køb den her.

Maybelline The Falsie Volum' Express Feather Black 110 kr. Køb den her.

MestLæste