hårbørste
Skønhed

Er det her verdens smarteste hårbørste?

Af Marie Søndergaard 17. januar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du være ekspert på dit hår? Så skal du bare have fat i den her hårbørste.

Redder du dit hår for hårdt, har det tendens til at knække, og hvilke produkter ville være perfekt til lige netop dit hår? Det kan en helt ny hårbørste fortælle dig! Den hedder Kérastase Hair Coach Powered by Withings, og den har blandt andet en lille indbygget mikrofon, der ”lytter” til, hvordan håret knækker for at finde ud af, om det er tørt, kruset eller har spaltede spidser. Vildt nok.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 5 ting, du skal vide om din hårbørste

Børsten kan også fortælle, hvis du børster for hårdt, og den kan måle, om dit hår har taget skade af for eksempel glattejern eller hårtørrer. Hvis den finder ud af, at du har nogle hårproblemer, kan børsten foreslå, hvilke produkter du burde bruge for at få sundt og skinnende hår igen – det er så selvfølgelig L'Oréal-produkter, da det er det brand, der står for børsten … hm.

Læs også: Nu kan du få en selfie-hårbørste

Se en video om børsten herunder:

I galleriet kan du se cool frisurer til kort hår!

10coolfrisurertilkorthår

Miley Cyrus overraskede alle, da hun for nogle år siden klippede sine lange "Hannah Montana"-lokker af til fordel for kort, afbleget hår. Men det korte hår klæder bare Miley så godt, og hun har i den grad bevist, at man sagtens kan være legesyg og kreativ med korte frisurer. Hun har i hvert fald prøvet en del!
Foto: The Mega Agency
Skuespilleren Ruby Rose har en supercool kort frisure, som er lidt længere på toppen, så hun stadig kan lave flettedetaljer i håret.
Foto: @robyrose
Da Emma blev færdig med at indspille "Harry Potter"-filmene, klippede hun sig med det samme korthåret, og hendes nye look fik hende til at se meget sofistikeret ud og var i den grad med til at give hende hendes rolle som stilikon i modeverdenen.
Foto: The Mega Agency
Kristen Stewarts korte hår ser lige så godt ud, når det er stylet til den røde løber, som det gør på en helt almindelig hverdag, hvor hun bare har kørt fingrene igennem det.
Foto: @kirstenstewartofficial
Kort hår med krøller kan virkelig også noget. Prøv bare at se, hvor flot det klæder Viola Davis.
Foto: @violadavis
Zendaya har en modig stil, og selvfølgelig har hun også kastet sig ud at prøve kort hår. Hendes korte afblegede lokker fremhæver virkelig hendes smukke træk.
Foto: The Mega Agency
Demis korte hår har fået et ekstra cool touch med en pink farve - et look, der er perfekt til fest!
Foto: @ddlovato
Kort hår med en skarp sideskildning er bare virkelig chikt - se bare Zoë!
Foto: @zoeisabellakravitz
Taylor Swifts page, der går lige til kæben, er med til at gøre hendes søde og sofistikerede look lidt mere råt.
Foto: The Mega Agency
Rock den korte page, som Rihanna så fint gør her.
Foto: @badgal_rihanna

Læs mere om

MestLæste