Skønhed

Drengepanel: Lægger drenge mærke til pigernes makeup?

Af Oliver Kokholm Ungermann 11. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad synes drenge egentlig om piger med makeup, og lægger de mærke til den? Vi har spurgt vores drengepanel.

Ser drengene det samme som dig, når du har lagt en superfin makeup? Vi har spurgt vores drengepanel, der i dag består af Nicolas, Andreas, Søren og Patrick, hvad de synes om piger med makeup.

Læs også: Drengepanel: Hvem skal tage det første skridt?

- Mange drenge er helt ligeglade med makeup, så længe det ser naturligt ud. Der er ikke særligt mange drenge, som kan lide piger med et lag af pudder eller foundation på fem centimeter. Langt de fleste er tilfredse med en smule mascara eller slet ingen makeup overhovedet, siger Andreas, der er 17 år gammel og går i gymnasiet. Han bakkes op af Patrick.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Det kan nogle gange være svært for en dreng at bedømme, om en pige har makeup på eller ej. Men der er dog nogle, hvor man tydeligt kan se det, siger den 16-årige dreng fra Lolland. 14-årige Søren er enig i, at piger skal gå med så lidt makeup som muligt, men han mener ikke, at man umiddelbart kan se det.

Læs også: Drengepanel: Hvad synes drenge om drengepiger?

- Nej, drenge lægger ikke mærke til pigernes makeup - medmindre en pige, der aldrig har gået med makeup før, lige pludselig kommer med makeup på. Så lægger man mærke til det. Men hvis en pige, der har gået med det i lang tid, pludselig kommer med en anden farve øjenskygge, så lægger man ikke mærke til det, siger han.

- Nej, de lægger ikke mærke til det særligt tit, men lige så snart piger ikke har makeup på, så synes drengene, der er noget, der mangler. Det er lidt komisk, men det viser jo bare, at drenge faktisk elsker piger med makeup, så længe de ikke bruger for meget, slutter Nicolas på 17.

Hvad synes du om det, drengene siger?

Drengepanel-Læggerdrengemærketilpigernesmakeup

MestLæste