Skønhed

Disse 5 beauty-influencers bør du følge

Af Anna Holm Pedersen 22. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kan være svært at finde rundt i junglen af makeup og hudplejeprodukter, derfor kan det være en god ide at lade sig inspirere og blive guidet af nogle af dem, der er aller bedst til det. Men hvem skal man lige følge fra Instagrams lange liste af beauty-influencers? Vi Unge har samlet 5 af de mest populære beauty-influencers, som du bør følge. Læs med her.

Har du også svært ved at finde ud, hvem eller hvad du skal tro på, når det kommer til beauty-tips og produkter? Så læs med her. Vi Unge har samlet 5 af de mest populære beauty-influencere på Instagram, du helt sikkert bør følge, hvis du ikke allerede gør det.

Læs også: Fra One Direction til Rihanna: Se udviklingen i celebrity skønhedsprodukter

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

James Charles

James Charles er en af de mest populære beauty-influencere med sine 26.9 millioner følgere på Instagram. James er både blogger og makeup-influencer. Han har vundet flere priser, og i en alder af 17 år blev han den første mandlige ambassadør for kosmetikbrandet ”CoverGirl”. Derudover er han en af Kylie Jenners makeup-artister.

Bretman Rock

Beauty-influencer, Bretman Rock, er kendt for sine beauty-videoer på Youtube. Men han er meget mere end bare en beauty-influencer, han er også elsket for sin sassy personlighed, skæve sans for humor og selvsikre stil. Med sine 15.4 millioner Insta-følgere lægger han sig i toppen, som en af de mest poplære beauty-influencers.

Becky G

Selvom Becky G måske er kendt for sine sang- og skuespiltalenter, ligger hun stadig i toppen som en af de største beauty- og makeup-influencers. Samtidig lægger hun ansigt til kosmetikbrandet ”CoverGirl”.

Jeffrey Star

Youtuber, makeup og hudpleje-influencer, Jeffrey Star, startede allerede med at gå med make-up tilbage i gymnasiet. Han brugte sit mors makeup og eksperimenterede med nye looks hver dag. Med sine 13.9 millioner følgere er han en af de mest populære beauty-influencere.

Chiara Ferragni

Italienske entreprenør, fashion-influencer og designer, Chiara Ferragni, er med sine 22.6 millionere insta-følgere på listen over de mest populære beauty-influencere. Siden 2009 har hun delt mode-tips og tricks.

MestLæste