Skønhed

Det perfekte konfi-ønske

Af Cecilie 20. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du er begyndt at skrive din ønskeseddel til konfirmationen (eller til din fødselsdag eller næste jul måske), bør du helt klart overveje at skrive verdens bedste hårbørste på papiret…

Hvad hedder børsten?
Mærket hedder Mason Pearson, og vær lige obs. på, at den også findes i en udgave til dyr - og det er altså ikke den, du ønsker dig!

Læs også: Tre smukke festfrisurer

Hvad koster børsten?
Hold nu fast - børsterne koster nemlig mellem 460 og 1.000 kroner. Alt efter om du vælger en stor eller lille børste, og om du vælger en af 100 procent vildsvinehår eller af en blanding af nylon og vildsvinehår. Det lyder helt vildt, I know, men det er faktisk ikke så galt, når du tænker over, at det er en børste, der holder meget, meget længe, og som du kommer til at elske hver eneste dag.

Hvad kan den?
Mason Pearson-børsterne reder ikke bare dit hår som en almindelig børste, de forbedrer kvaliteten af dit hår og din hovedbund, fordi de masserer din hovedbund helt optimalt.
Faktisk fungerer massagen som en slags peeling af din hovedbund, og det er noget, der får blodet til at strømme til hårsækkene, giver hårroden næring og får dermed håret til at vokse bedre og gør det mere glansfuldt at se på.
Samtidig slipper du for at rende rundt med fedtet hår - når du reder dit hår med børsten, får du nemlig fordelt hårets naturlige olier i hele dit hår, så dit hår bliver skinnende og glansfuldt at se på.
Altså kort fortalt - mere hår, mere fylde og glans og en sundere hovedbund. Win!

Hvor længe holder den?
Længe… Meget længe! Det er svært at sige præcis hvor længe, men jeg har haft en i 10 år, og den er der altså ikke det mindste i vejen med.

Hvorfor er den så dyr?
Børsterne fra Mason Pearson er håndlavede - når du første gang bruger børsten, er du ikke i tvivl om, at det er kvali, du står med i hånden.

Hvor kan den købes?
På barnholdts.com - hvor du også lige kan tjekke den ret cool frisør-blog ud, du finder samme sted!

Bonus!
Børsterne fås i den fineste lyserøde nuance, i en megaflot lyseblå, i sort og i beige. Det er svært at vælge sin favorit!


MegetMere