Vaseline på ske
Skønhed

Det kan du (også) bruge Vaseline til ...

Af Cecilie Rosfort-Nees 30. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi elsker Vaseline! Den gule krukke kan nemlig mindst 10 ting mere end at blødgøre dine tørre læber.

Vaseline er et must i enhver toilettaske - du kan nemlig altid få brug for at pleje dine læber. Men hey, din Vaseline kan altså bruges til meget mere end at forvandle dine læber fra tørre og sprukne til bløde og lækre. Hvem kunne for eksempel ikke tænke sig sundere øjenvipper, en billig og effektiv makeupfjerner eller pæne neglebånd?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan slipper du af med tør hud

Du kan købe den klassiske, gule Vaseline i supermarkeder, hos Matas og på apoteker. Den koster cirka 24 kroner.

Læs også: 5 tricks mod bumser, du ikke har prøvet

I galleriet her får du masser af tips til, hvad din Vaseline også kan bruges til

Detkandu(også)brugeVaselinetil...

Dine øjenvipper har godt af et seriøst fugtboost – derfor er det en god idé at smøre lidt Vaseline på dine øjenvipper, når du har renset din mascara af om aftenen.
Dine neglebånd trænger altid til lidt fugt – og i stedet for at investere i en dyr neglebåndscreme, kan du da bare bruge din Vaseline!
Ingen grund til panik, hvis du er løbet tør for makeupfjerner! Tag lidt Vaseline på en vatrondel, og vupti, du har fjernet din makeup på en nem, hurtig og skånsom måde.
Hår, der stritter og bare ikke gider lægge sig ned, uanset hvor meget du reder dem, skal selvfølgelig tæmmes med lidt Vaseline. Men brug kun en lille smule, ellers kommer dit hår til at se fedtet ud.
Glossy læber er nice – og din Vaseline er nok det tætteste, du kommer på en lipgloss. Hvis du drømmer om en farvet gloss, tager du bare lidt læbestift eller læbeblyant under Vaselinen. Smart!
Den lækre duft af din yndlingsparfume holder længere, hvis du tager lidt Vaseline på huden, inden du sprayer parfume på.
Ved du godt, at du sagtens kan bruge bodylotion i stedet for barbergelé eller –skum, når du barberer ben? På samme måde kan du også bruge Vaseline!
Fugt er altid godt og dejligt at have med på farten. Hvis du en dag er kommet afsted uden din håndcreme eller din ansigtscreme, kan du bruge din Vaseline i stedet.
Hårspidser, der trænger til at blive klippet, ser tørre og triste ud. I stedet for at bruge dyr hårolie, kan du også sagtens samle dem med lidt Vaseline.
Din Vaseline er en perfekt highlighter. Det der lækre modelagtige look med shiny kind- og brynben, kan du nemt få ved at duppe lidt Vaseline på de steder, du vil have til at tiltrække opmærksomhed.

MestLæste