Skønhed

Det kan du (også) bruge tørshampoo til

Af Luise Gregersen 14. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vidste du, at du kan bruge tørshampoo til meget andet end at springe en hårvask over? Se de syv seje ting, du kan bruge sprayen til her.

Tørshampoo er din bedste ven på de dage, hvor du ikke har tid til at vaske hår. Men vidste du, at den smarte spray faktisk kan bruges til mange andre ting?

Læs også: Se hér, hvis du aldrig vil have en dårlig hårdag igen

Se med i galleriet, og få fifs til, hvordan du får endnu mere ud af din tørshampoo.

Detkandu(også)brugetørshampootil

Buskede øjenbryn er en af de hotteste skønhedstendenser lige nu. Spray lidt tørshampoo på en ren mascarabørste, og red brynene opad, så holder deres form hele dagen, og samtidig får de ekstra fylde!
Glider dine hårnåle ud af dit glatte hår? Spray nålene med lidt tørshampoo, før du sætter dem i håret, så holder de bedre.
Har du et par yndlingssneakers, som er blevet lidt fugtige og klamme? Tørshampoo suger fugt, så hvis du sprayer dine sko og lader dem stå natten over, bliver de som nye igen.
Hvis dit hår er meget glat, kan det være svært at få en fletning til at holde hele dagen, fordi dit hår glider. Spray tørshampoo i hele håret, før du fletter det, så holder din frisure bedre.
Har du fint, skandinavisk hår? Giv det ekstra fylde ved at spraye tørshampoo i rødderne. Lad det tørre helt, børst håret igennem og vupti! Vild volume på ingen tid.
Dyrker du yoga? Så har du sikkert prøvet, at hænderne glider lidt, når du begynder at svede. Stå mere fast i dit hundestræk ved at spraye dine håndflader med lidt tørshampoo.
Vil du gerne have lidt bølger i dit glatte hår? Spray dine håndflader med tørshampoo, og sno dit hår i sektioner med hænderne. Det giver lette, diskrete krøller, der minder om dem, du får med en saltvandsspray.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.