Skønhed

Red din dårlige hårdag

Af Luise Gregersen 6. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du en seriøst dårlig hårdag? Vi har løsningen på alle dine hårproblemer her!

Vi kender alle følelsen af at vågne op, se os i spejlet og nedslået konstatere, at i dag er en rigtig dårlig dag. Hårdag, that is.

Læs også: 11 nemme frisurer til langt hår

Men uanset om du har kruset, fladt eller filtret hår, så har vi løsningen, der redder dagen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Problem: Du har krøller, og det begyndte at støvregne, mens du cyklede i skole, og nu er dine krøller ødelagt.
Løsning: Hvis du har krøller, så væn dig til at have en balsamspray liggende i din skoletaske. Så kan du spraye en smule af den i, når du kommer i skole, og sno dine krøller på plads igen.

Problem: Dit hår er fladt som en pandekage!
Løsning: Spray dine hårrødder med tørshampoo. Det får dit hår til at løfte sig en smule og se tykkere ud.

Problem: Du har sovet med hår i en knold eller hestehale, og nu har du underlige mærker efter elastikken.
Løsning: Der er ingen vej uden om glattejernet, når du har elastikmærker i håret. Prøv at sætte håret op med hårnåle eller et hårbånd i stedet for en elastik.

Læs også: Stjernernes vilde frisurer

Problem: Dit hår er fladt i den side, du har sovet på, krøllet i den anden side, og du har en underlig hvirvel i nakken.
Løsning: Hvis din dårlige hårdag er helt ekstrem, så er der ikke andre løsninger end at sætte det op. Børst dit hår grundigt og fordel lidt hårolie i længderne. Sno den ene side af dit pandehår, og lad det mødes med resten af dit hår i en lav hestehale eller knold.

Problem: Du er vågnet med fedtet hår, og du har ikke tid til at vaske det.
Løsning: Igen er tørshampoo din ven, hvis du skal have løst hår. Er du frisk på at sætte håret op, så red det tilbage i en stram hestehale, eller en fransk fletning. Så vil folk tro, at dit shiny look skyldes dyre hårprodukter og ikke manglende tid under bruseren.

Hvis alt andet kikser, så smid en kasket på hovedet og kald det et fashion-statement, hvis din lærer beder dig om at tage den af.

Stjernernessødeefterårsfrisurer

Den afslappede knold øverst på hovedet er stadig vildt hot. Hvis du er lidt frisk, kan du give trenden et twist ved, ligesom Rita Ora, at lave tre små knolde i stedet for én stor.
Lige nu er vilde hestehaler med masser af volume et must! Få Lucys cool hestehale ved at toupere hele molevitten, før du sætter det. Hiv lidt op nederst i hestehalen, så det øverste af dit hår løfter sig en smule.
Det skrabede og våde look er vildt hot lige nu. Få Iggys look ved at redde håret tilbage med masser af shinespray. Perfekt frisure til efter idrætstimen, hvor dit hår stadig er lidt vådt.
En af de allerstørste hårtrends til efteråret er accessories! Gør som søde Chloë og frisk din fine frisure op med et glitrende spænde.
Takket være normcore-tendensen, der handler om at se så normal og enkel ud som muligt, er midterskilningen blevet hot igen! Gør som Kendall og Kim og lav en helt skarp midterskilning med masser af shine.
Pandehår er sejt, og hvis du, som Suki Waterhouse, laver en dyb sideskilning og redder det ud til siden, er det endnu sejere!
Små fletninger, der sidder helt tæt ved hovedbunden, var en af de største tendenser på catwalken til vinterens modeuger. Hvis du ikke er helt frisk på den modige hårtrend, kan du gøre som Bella Thorne og gå efter en lidt blødere version. Lad et par totter hænge løst for at gøre looket endnu mere skødesløst.
Flettede rottehaler er supersøde og vildt nemme at lave! Gør som Alexa og hold looket helt afslappet med enkel makeup og et par løse totter.

Læs mere om

MestLæste