Skønhed

Dagens stjernelook: Fin som Taylor Swift

Af Cecilie 26. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om det langt fra er lunt udenfor, kan du sagtens gå efter et feminint forårslook… Lad dig inspirere af fine Taylor Swift!

Drømmer du om at få et fint look ligesom Taylor Swifts? Så se med her, hvor jeg guider dig til, hvordan du får hendes skønne look!

Test dig selv: Passer du godt nok på din hud?

Det skal du bruge til looket:

• En mascara, som giver dine vipper tonsvis af volumen.
- "Intense Volume Lashes" fra INK by Dennis Knudsen til 180 kroner er genial - den gør det supernemt at lave lange, fyldige vipper, som holder hele dagen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

• En lys gloss
- Måske "Brightening Lip Gloss" fra INK by Dennis Knudsen til 140 kroner - glossen har indbygget spejl og lys, indeholder hverken parabener eller parfume og giver dig superglossy og flotte læber.

• En lys neglelak
- INK by Dennis Knudsen's lak i farven "Soft Rosa" er perfekt at bruge til dette look. Den er nem at lægge på, tørrer hurtigt og giver et holdbart resultat.

• En ferskenfarvet rouge
- Måske mineralrougen fra Lily Lolo til 230 kroner (det lyder lidt dyrt, men den er superdrøj i brug…) i en virkelig flot koralfarvet nuance, som passer til de fleste hudtoner.

• Nogle lækre produkter til dit hår, som gør det velplejet og sundt at kigge på.
- Hvad med den lækre balsam fra Klorane, som virkelig forkæler dit hår med masser af pleje? Prisen for en stor tube er 99 kroner. Lige nu kan du købe en lille shampoo og balsam fra mærket i en fin toilettaske for 69,50 kroner.

Læs også: Spis dig til smuk hud.

Sådan får du looket:
1. Gør din hud fin og naturlig med en let omgang foundation og pudder.
2. Læg en koralfarvet rouge på dine kindben.
3. Slut af med masser af sort mascara og en lys gloss.

Læs også: Forkæl dig selv fra A til Å.

Festtip!
Taylor har kunstige vipper på, og hvis du skal til fest, kan du jo sagtens også pifte looket op med kunstige vipper. Vipperne fra H&M er helt okay, og så er de billige og nemme at bruge.

MestLæste