Skønhed

Cecilie drømmer om at købe…

Af Cecilie 19. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efteråret er på vej, og så skal der shoppes strik – og masser af forkælelse til ansigtet selvfølgelig!

1. Creme fra Balm Balm til 125 kroner
Jeg har ikke prøvet denne creme fra Balm Balm endnu, men det vil jeg! Den indeholder tea tree, og du kan derfor bruge den mod alt fra rifter og små sår til bumser og ømme muskler. Cremen skulle i øvrugt også være god at smørepå brystet ved forkølelse. Ret smart! Jeg er ret vild med sådan nogle all-round salver, og dette lyder som én, der absolut er værd at prøve. Prisen er 125 kroner, og den er øko.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Råd mod bumser.

2. Skrubbecreme til læberne fra Smashbox til 135 kroner
Tørre hænder og læber er min værste efterårsfjende. Når min læber bliver rigtig tørre om efteråret, plejer jeg at skrubbe dem med en tandbørste, men det er ikke hver gang, det virker - derfor gad jeg godt prøve denne særlige skrubbecreme til læberne fra Smashbox, som blødgør og skrubber læberne blidt, og samtidig indeholder sheasmør, jojoba og antioxidanter, der sørger for superbløde læber. Prisen er 135 kroner.

Læs også: Bløde kysselæber.

3. Øjenskygge med tre farver fra Smashbox sat ned fra 215 til 86 kroner
En ny sæson er en god undskyldning for at shoppe lidt nye farver til øjnene. Jeg er vild med paletter i øjeblikket, men har endnu ikke prøvet Smashbox' paletter - derfor må det helt klart være på tide at prøve "Eye Shadow Trio". Paletten med de tre fine nuancer er netop nu sat ned til 86 kroner i Viungeshoppen.

Læs også: Brug den rigtige øjenskygge.

Alle tre produkter kan købes i Viungeshoppen.dk

MestLæste