Skønhed

Brug den rigtige øjenskygge

Af Lisa Karlsdóttir 18. september 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du vil have det bedste frem i dine øjne, er det vigtigt, at du overvejer hvilke farver der passer godt til din øjenfarve, og hvilken øjenskygge du skal bruge. Her kan du blive meget klogere…

Blå øjne
Få det blå i dine øjne til at stråle ved at vælge en jordfarve! Kobber, abrikos og chokolade er perfekte farver til blå øjne.

Brune øjne
Hvis du har brune øjne, kan du bære alle farver uden at det ser mærkeligt ud, men hvis du vil fremhæve den brune farve, skal der altså blå nuancer - lige fra sølv til mørkeblå - på øjenlåget!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Grønne øjne
Er dine øjne grønne, skal du finde din øjenskygge i de rødlige og lyslilla nuancer. Det vil sige alt fra sart rosa og vild pink, til lavendel og mørk lilla.

Sådan finder du din farve
Ved hjælp af farvehjulet, kan du nemt finde de farver, der passer til din øjenfarve. Har du eksempelvis blå øjne, så skal du gå efter en øjenskygge i de farver, der ligger overfor på farvehjulet, altså de rødlige og brune jordfarver. Er dine øjne grønlige, kan du gå efter de mere lilla og blålige nuancer.

Se her, hvordan du får lækre kysselæber:

kysse-klarelæber

Det første, du skal finde, er olivenolie og sukker. Du skal helt præcist bruge en spiseskefuld af hver ting.
Bland de to ingredienser sammen, og massér dine læber med blandingen. Lad scrubben sidde et minuts tid, så de plejende ingredienser fra olien får lov til at trænge helt ind i dine tørre læber.
Når du har skyllet blandingen af, så smør dine læber ind i et tyndt lag læbepomade.
Når din læbepomade er trængt helt ind, kan du påføre din lipgloss eller læbestift. Få råd til, hvordan du påfører læbestift her.
Vupti, så har du smukke, bløde og kysseklare læber!

MestLæste