Skønhed

Bella og Kendalls makeupartist: Dette gratis makeuptip er det mest undervurderede

Maria Frederikke Munch Thorgaard 1. marts 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Makeupartist Mary Phillips har stjerner som Bella Hadid, Kendall Jenner og Kim Kardashian som kunder. Her deler hun sit bedste makeuptip, som alle kan kopiere: Det er nemlig helt gratis.

1,6 millioner følger med, når makeupartist Mary Phillips poster noget på sin Instagramprofil @maryphillips – og med god grund.

Hun er nemlig nogle af tidens største stjerners go-to makeupartist. Hendes kunder tæller blandt andre Kendall Jenner, Bella Hadid, Kim Kardashian og Jennifer Lopez, og på instagramprofilen deler hun flittigt ud af stjernernes makeuplooks.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Derudover er Mary Phillips stor fan af det amerikanske beautybrand Hourglass, så da de for nylig lancerede primeren ’Vanish Airbrush’, fik vi mulighed for at stille hende et par hurtige spørgsmål om hendes bedste tips og tricks.

Hvad er det mest undervurderede makeuptip?
"Undervurder ikke effekten af at bruge dine fingerspidser, når du lægger makeup. Det er ikke bare superpraktisk, men den varme, der er i dine fingre, får produkterne til at fordele sig nemmere."

Hourglass har for nylig lanceret en primer. Hvordan skiller den sig ud? Og hvordan bruger du den?
"Den skiller sig ud ved virkelig at forbedre huden. Formuleringen er multifunktionel. Det betyder, at den virker som en traditionel primer ved at sørge for, at din makeup holder hele dagen, men den skaber også et jævnt, airbrush-lignende finish. Den får skinnende hud under kontrol og absorberer olie, minimerer synligheden af porer, udvisker urenheder og udglatter huden. Den semi-transparente gel er let i konsistensen og nem at fordele med fingrene eller en børste, inden du lægger din foundation."

Læs mere om

MestLæste