Kendte

Kom indenfor i Kim Kardashians nye, speciallavede privatfly

Nikita Hoffmann Andersen 1. marts 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Den 41-årige realitystjerne og iværksætter, Kim Kardashian, har forkælet sig selv med et nyt, speciallavet privatfly til sine mange rejser. Internettes reaktioner er ikke ligefrem positive, men hvis du er nysgerrig på, hvordan sådan et ser ud indenfra, skal du læse med her ...

Kimberly Noel Kardashian – bedre kendt som Kim Kardashian – går ikke ned på udstyr.

Den 41-årige realitystjerne og iværksætter, som vi både kender fra Keeping Up With The Kardashians, Skims og mange andre projekter, bor til dagligt i Calabasas i Los Angeles med sine fire børn, North, Saint, Chicago og Psalm, men noget tyder på, at hun meget ofte rejser langt derfra.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For mens de fleste af os booker en flybillet, hvis vi er så heldige at skulle ud at rejse, gør den slags sig selvfølgelig ikke gældende for Kim K 'herself'.

Nej nej, hun rejser selvfølgelig med sit helt eget privatflyt, og nu har den tidligere fru West altså forkælet sig selv med et spritnyt af slagsen.

Kim har ventet over et år på sit speciallavede privatfly, der blandt andet indeholder cremefarvedt interiør – præcis som hendes kendte hus i Hidden Hills i L.A. – lædersæder og smørbløde cashmere-detaljer.

Flyet er designet i samarbejde med Kims faste sparringspartnere @clementsdesign, og er magen til Jeff Bezos' fly (aka. en af verdens rigeste mænd).

Hvordan ser sådan et fly så ud? Swipe her:

Kim er, efter mange år som en af verdens mest kendte, vant til, at hele verden har en holdning til hendes liv, og det har fans i den grad også, når det kommer til det nye fly – der btw kom med et prisskilt på næsten en milliard danske kroner!

"Hun er ikke bekymret for sin CO2-udledning. Hvor inspirerende!", "Jorden er ved at dø", og "Kim there's people that are dying" (O.G. Keeping Up With The Kardashians-fans vil forstå den her) er bare nogle af de kommentarer, der er kommet på nyheden om Kims nye transportmiddel.

Læs mere om

MestLæste