Skønhed

Beauty-trick med toiletpapir

Af Stine Kærsgaard 19. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hmm, man tænker ikke umiddelbart, at det her vil virke …

Nogle ting er næsten for gode til at være sande – som for eksempel, når man hører, at toiletpapir er megagodt til at lave krøller med.

Læs også: Krøller - fem veje til krøllet hår

En beauty-vlogger ved navn Nicole Skyes har dog besluttet at tage udfordringen op for at se, om det rent faktisk kan lade sig gøre at lave smukke krøller ud af toiletpapir.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan laver du en hat ud af dit hår

Se her, hvordan det skal gøres! Helt ærligt, så er vi faktisk ret vilde med de krøller, som Nicole får lavet. Skal du prøve det?

Laver du også de her fails, når du redder hår?

4failsdulaver,nårduredderhår

Når håret er vådt, er det meget mere skrøbeligt og nemmere at ødelægge, end når det er tørt. Derfor må du endelig ikke redde det med en almindelig børste, når det er vådt! Investér i stedet i en børste, der er specielt beregnet til at bruge i vådt hår, eller børst dit hår, inden du går i bad.
De fleste redder håret fra rod til spids, men det er præcis sådan, der opstår grimme knuder og knækkede hår! Red i stedet spidserne først, og arbejd dig så opad efterhånden, som du får redt knuderne ud.
De fleste har så travlt med at bekymre sig om slidte spidser, at de helt glemmer deres hovedbund. Men sundt hår betyder altså ikke kun sunde spidser. Det er trods alt hårbunden, der producerer håret, så den skal også være i tiptop-form! Børst og massér din hovedbund jævnligt, så der kommer gang i blodstrømningen til hårsækkene, der stimulerer hårvæksten og giver fyldigere hår.
De fleste bruger en helt tilfældig børste, uden at tænke på at forskellige børster er beregnet til forskellige hårtyper. Se her, hvilken børste der passer til dit hår. Vildsvinebørster: Bedst til tørt og kruset hår. Paddelbørster: Bedst til langt hår. Runde børster: Bedst til fladt hår, der trænger til ekstra fylde. Naturbørster i træ: Bedst til tyndt hår, der let bliver elektrisk.

Læs mere om

MestLæste