Piger på strandtur
Skønhed

Beauty-førstehjælp til din strandtur

Af Cecilie Rosfort-Nees 22. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad gør du, hvis der sker alle de ting, der bare ikke må ske på din strandtur?

Åh åh, drama på din strandtur!

Du opdager, at dine fødder ikke er så nice

Du havde egentlig ikke lige tænkt over det, men nu hvor du sidder midt i det skarpe sollys, kan du da godt se, at dine fødder trænger til lidt kærlighed.

Fiks det!

Du kan selvfølgelig ikke give dine fødder en makeover midt på stranden. I stedet smører du dem ind i lidt ekstra solcreme (gennemfugtet hud er bare pænere!) og husker på, at fødderne er det sted på kroppen, flest mennesker er utilfredse med, så du er bestemt ikke alene.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Forebyg det!

Inden du tager på stranden, skrubber du dine fødder med en bodyscrub i badet, smører dem ind i fed creme og tager en farvet neglelak på tæerne, når du har klippet dem.

Læs også: Tag det perfekte selfie på din strandtur

Du får øje på et megalangt hår på benet

Kan et hår virkelig blive SÅ langt? Du er i chok, da du opdager, at et meget langt hår har besluttet sig for at vokse ud midt på dit ben – og at skjule sig for dig, da du stod hjemme på badeværelset.

Fiks det!

Måske kan du få fat om håret med to fingerspidser og hive det ud med et ryk. Hvis ikke, må du leve med det, til du kommer hjem. Der er med garanti ingen andre end dig selv, der lægger mærke til det. Promise!

Forebyg det!

Når du er færdig med at barbere ben, tjekker du lige resultatet i godt lys. På den måde kan du sikre, at du ikke har overset nogle steder.

Din vandfaste mascara er alligevel ikke vandfast

”100 % waterproof” passede vist ikke heeelt … Du er i hvert fald sort under øjnene efter din første svømmetur.

Fiks det!

Hvis du har vådservietter med, kan du forsøge at rense mascaraklatterne af ved at duppe direkte på de steder, hvor din mascara er tværet ud. Du skal ikke prøve at rense det hele af – det gør det bare endnu værre. Hvis du ikke har servietter ved hånden, er der ikke andet at gøre end at tage dine solbriller på.

Forebyg det!

Hvis du vil være helt sikker på at slippe for pandaøjne, skal du lade være med at tage mascara på, når du skal på stranden. En anden løsning er, at du kun tager en lille smule på – og holder igen med dine dyk!

Læs også: Redaktionens bedste strandtips

Dit hår filtrer

Filtret hår er en uundgåelig del af en tur på stranden – især hvis du har fint hår.

Fiks det!

Hvis du har en børste med, er løsningen ret logisk. Hvis du ikke har en børste med, kan du prøve at rede det værste forsigtigt ud med fingrene, hvorefter du fletter det og reder det grundigt ud, når du kommer hjem.

Forebyg det!

Kom lidt balsamspray i dit hår, og flet det, inden du tager på stranden.

Du lugter af sved

Det er helt naturligt at komme til at lugte lidt af sved, når man er på stranden, men det er stadig totalt nederen!

Fiks det!

Smut op på toilettet, og vask dig under armene, og spray lidt deo på, hvis du har én med. Hvis du ikke har en deo med, hjælper det alligevel at vaske dig.

Forebyg det!

Vask dig ekstragrundigt, inden du skal dase i solen dagen lang, og spar ikke på deo’en.

Du bliver solskoldet

Av! Du har egentlig ikke været på stranden så længe, men nu er dine skuldre blevet både ømme og lyserøde.

Fiks det!

Du kan ikke redde en solskoldning, men du kan sørge for, at den ikke bliver endnu værre ved at smutte ind i skyggen, tage en T-shirt på og smøre dig ind i endnu et lag solcreme

Forebyg det!

Brug solcreme og solhat og smut ind i skyggen, når solen står højst på himlen. Hvis du nemt bliver forbrændt, er det en god idé at tage en T-shirt på for at beskytte dine skuldre allerede fra starten af strandturen.

Se billederne fra Selenas hyggelige strandtur i galleriet nedenfor:

SelenaGomezstranden

MestLæste