vi unges blog

Redaktionens bedste strandtips

Af Redaktionen 10. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad er vigtigst for os, når vi tager på stranden? Tjek redaktionens bedste strandtips her!

Der er ikke noget så skønt som en tur til stranden! At ligge og læse i solen, bade i havet, spise is, spille spil og spotte lækre fyre er bare helt genialt, når vejret er til det.

Læs også: Vores sommer-musthaves

Vi har samlet vores bedste strandtips i galleriet herunder - desværre er vi ikke så mange, for de fleste af os er på ferie - og på stranden!

Hvad er dit bedste strandtip?

Redaktionensbedstestrandtips

- Når solen har brunet min hud (som selvfølgelig er smurt ind i solcreme!) i et par timer på stranden, vil jeg gerne have en tynd kaftan på, så jeg ikke bliver solskoldet. Derudover er den også smart, hvis man gerne vil dække sig lidt til, når man skal ud til kiosken og købe en is. Kaftan fra Asos til 200 kroner.
- Jeg hader virkelig at være sulten, men jeg kan ikke bare købe snacks i en eller anden strandkiosk, da jeg har allergi - derfor har jeg altid masser af lækre snacks med på stranden. Jeg har en ret cool madkasse fra Frozzypack, som fungerer som en lille køletaske og kan holde maden kold i syv timer – den er genial til en strandtur! Lidt frokost, nogle jordbær og en bunke små mandelpandekager – og så bliver min stranddag perfekt!
– Jeg er ikke den største strandløve, fordi jeg lynhurtigt synes, det bliver aaalt for varmt, når jeg ligger og steger i solen! Derfor har jeg altid en lille vandspray med, så jeg lynhurtigt kan friske mig op med et køligt pust på den varme strand! Min favorit er den her kildevandsspray fra Vichy til 85 kroner for en stor og 39 kroner for en lille!
- Jeg kan nærmest ikke få nok blade og magasiner med, når jeg skal på stranden. Jeg kan læse alt – også blade jeg aldrig ville hygge mig med derhjemme i sofaen. Det er bare noget helt andet på stranden. Mine veninder og jeg har en tradition, hvor vi skiftes til at læse novellerne fra de forskellige blade op for hinanden. Det er simpelthen bare så megahyggeligt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste