Skønhed

10 mascaratips der gør en forskel

Af Cecilie Rosfort-Nees Stine Kærsgaard 29. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan lægger man en flot mascara uden klumper, og hvordan får man vipperne til at skille pænt? Få svar på dette og en masse andet lige her!

Vi elsker fine, lange vipper, men det kan altså godt være ret så svært at finde ud af, hvordan man skal lægge mascaraen, så det bliver pænt.

Læs også: Brug din selvbruner... Rigtigt!

Tjek de her 10 råd ud i galleriet, og få de flotteste vipper.

10mascaratipsdergørenforskel

Hvis du vil have dine vipper til at bukke ekstra meget, så start med at bruge en vippebukker. Dine vipper får den fineste bue.

Læg et tyndt lag løs pudder hen over øjnene. Det kan både gøre dine vipper tykkere og få dem til at virke længere, når du har lagt mascaraen på. 

Put mascara på de nederste vipper først!

Bagefter skal du lægge mascara på de øverste vipper. Lav en zigzag-bevægelse, når du påfører mascaraen, for så undgår du, at vipperne klistrer sammen, og på den måde får du mest muligt mascara på vipperne.

Læg eventuelt endnu et ekstra lag mascara, når det første lag er tørt, men vær lidt forsigtig, og læg ikke for mange lag - det kan få dine vipper til at klumpe sammen!

Brug en lille ren mascarabørste til at skille vipperne med, hvis du har fået for meget mascara på. (gør det gerne, før mascaraen tørrer helt).

Læg lidt pudder under dine nederste vipper, inden du tager mascara på for at undgå mascarapletter under øjnene. Fjern også de resterende sorte pletter med en vatpind.

Nogle makeupartister lægger først en mascara, der giver længde, og så én, der giver fylde. Prøv dig lidt frem og find ud af, hvad der fungerer bedst for dig.

Sørg for at få mascaraen helt ned til rødderne. Når mascaraen ligger tæt på rødderne, ser dine vipper superlange ud.

Red dine bryn med en ren mascarabørste, når du er færdig med mascaraen.

MegetMere