Kylie Jenner
Stil & Trends

Se Kylie Jenners forvandling: Hopper med på bryn-trend

af Anja Bruneskjold 11. januar 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Nnon/Backgrid/Ritzau Scanpix
Nogle gange skal der ikke de helt vilde justeringer til for at lave kæmpe forandringer. Det kan 25-årige Kylie Jenner i den grad skrive under på.

Det er ingen tvivl om, at medlemmer af Kardashian-familien ynder at ændre udseende. Senest er en video af søster Kim Kardashian, 42, gået viralt, efter hun viste en ganske naturlig udgave af sig selv uden hverken makeup eller påsat hår.

Men nu er turen således kommet til familie makeupmogul, Kylie Jenner, der har bedrevet en ganske lille ændring ved sit udseende – som til gengæld forandrer hendes ansigt markant.

I et nyt opslag på Instagram deler den garvede “The Kardashians”-stjerne og businesskvinde et foto af sit nye udseende. Og her har den mørkhårede søster farvet sine øjenbryn kridhvide.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er vanskeligt at vurdere, om der er tale om en decideret farvning af de normalt mørkebrune øjenbryn, eller om Kylie Jenner blot har gjort brug af diverse makeuptricks for at skabe det nye look.

Kylie Jenner
Foto: Instagram / Kylie Jenner

Fans af familien har i årevis kunne følge med i søstrenes vilde forvandlinger, mens hitserien “Keeping Up With the Kardashians” i intet mindre end 14 år har rullet over skærmen.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

MestLæste