Skønhed

Denne type bryn er gået viralt - og Bella Hadid har dem allerede

Rose Maria Boelsmand 24. oktober 2022
Først kunne dine bryn ikke blive buskede nok. Så skulle de være tyndere end tynde. Og nu skal de forsvinde helt? Læs mere om den nye bryn-trend her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mangler du plads i din makeup-pung, kan du med fordel lade din bryngel og -blyant blive derhjemme. I hvert fald hvis du vil være med på den seneste bryn-trend, der lige nu blomstrer på alt fra TikTok til tidens største trendsættere.

For hvor de meget tynde bryn (dem din mor rockede i 90'erne) de sidste par måneder har været den helt store trend på sociale medier, så får den nyeste tendens stort set dine bryn til at forsvinde.

Her er naturligvis tale om fænomenet ’bleached brows’, der som navnet antyder er komplet afblegede bryn. Og hvis du mangler bevis for, at de er in, så se blot på Bella Hadid, Doja Cat, Julia Fox og Kristen Stewart, der alle har forsaget buskede ’brows on fleek’ til fordel for de blege buer.

De afblegede bryn er dog på ingen måde en ny opfindelse. Allerede i 1500-tallet var den engelske dronning Elizabeth 1. bannerfører for det brynløse look, og sidenhen har det været en stil, der har kendetegnet alt fra punkede subkulturer til avantgarde high fashion.

Og nu har tendensen altså fundet vej fra fortidens adelige kredse og outreret couture til de mere ’mainstream’ kredse. Og Bella Hadid, der gik all-in på stilen under modeugen i Paris i september, satte for alvor de blege bryn i alles øjenhøjde.

Se en række andre stjerne rocke den nye virale bryn-trend

Artiklen blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MegetMere