askepot
mode

WOW! Nu kan du få sko som Askepot

Af Marie Søndergaard 1. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Man kommer helt sikkert til at føle sig som en rigtig prinsesse, hvis man hopper i de her Askepot-sko!

Nogle gange kunne det da være meget fedt at være Disney-prinsesse for en dag, ik’? Men åh, hvordan får man lige fat i de fantastiske kjoler og yndige sko? Fortvivl ej, nu er der nemlig lavet en hel kollektion af sko, der er inspireret af Askepot!

Læs også: Se Askepot som teenager i dag

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mærket Irregular Choice har lavet i alt 15 sko, der tæller alt fra ballerinas med sløjfer til højhælede sko men en lille Askepot-figur i hælen. Man kan vist godt sige, at skoene måske passer lidt bedre i en tegnefilm end i virkeligheden, men vi er altså ret nysgerrige på dem alligevel …

Læs også: Det vidste du ikke om Disney

Se et par billeder af skoene herunder, og tjek hele kollektionen ud HER.

I galleriet kan du se forskellen på kærlighed i Disney-film og i den virkelige verden!

Disney-kærlighedvs.denvirkeligeverden

I vores yndlingsfilm ”Frost” er der en ret god lektie at lære. Anna forelsker sig fluks i Hans, men i virkeligheden udnytter han hende bare for at få magt i sidste ende. Suk … Derfor skal man nok lige kende hinanden lidt tid, før man vil giftes i virkeligheden.
Disney
Simba og Nala var bedste venner som små, men så forsvandt han i ti år uden varsel. Hm, mon ikke Nala havde haft sine betænkeligheder ved at kaste sig tilbage i armene (kløerene) på ham, hvis Simba var forsvundet i ti år uden varsel i det virkelige liv?
Disney
I virkeligheden var Aladdin nok blevet rigtig upopulær for at lyve sig rig (og til en prins) for at imponere og gifte sig med Jasmin. Kan I forestille jer, hvordan Jasmin har haft det, da det gik op for hende, at hun giftede sig med ham baseret på en løgn?
Disney
Altså in real life er hele historien om Ariel og prinsen jo lidt urealistisk (MEN vi elsker den). Men tænk lige over, at Ariel opgiver hele sin verden i vandet for kærligheden. Det havde nok lige krævet nogle ekstra tanker, hvis det havde været os.
Disney
Hm, hvis ham, du er vild med, tror, du er en mand, så ville han nok ikke lade følelserne flyde så snart, du afslørede, at du er en pige. Det er alligevel imponerende, at Mulan ender med at finde kærligheden ovenpå sådan en løgn.
Disney
Når man tænker på, at Pocahontas forelsker sig i en mand, der prøver at udslette hendes folk og stjæle deres land, så er det altså virkelig vildt, at de ender sammen.
Disney
I ”Snehvide” er det så romantisk, at prinsen kysser hende ud af den dybe søvn. Men altså, i virkelighedens verden er det faktisk lidt et overgreb at kysse en, der ikke er ved bevidsthed.
Disney
Synes du, at nogen fyre er lidt for ivrige? Så forestil dig lige, hvordan Askepot må have haft det, da prinsen søgte hele landet igennem, efter hun forlod ballet og tabte sin glassko.
Disney
At blive holdt fanget som Belle gjorde af Udyret – det er nok ikke den måde, vi havde fortrukket at blive scoret på.
Disney
Prinsen udspionerer Rapunzel i tårnet og lader som om, han er heksen, så Rapunzel smider sit hår ned, så han kan komme op til hende. Hvad skete der for at præsentere sig selv, inden man bare braser ind?
Disney
Uanset hvor urealistiske mange af kærlighedshistorierne er, så ville vi overhovedet ikke have haft dem anderledes. For hey, det er jo Disney-film og ikke virkelighedens verden!
Disney

Læs mere om