disney prinsesser
Film & serier

Se Disney-prinsesserne som moderne teenagere

Af Marie Søndergaard 27. maj 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan ville Disney-prinsesserne se ud, hvis de var teenagere i dag? Find ud af det her!

Når man tænker på Disney-prinsesserne, så tænker man også tit på en eventyrverden i gamle dage. Men har du så nogensinde overvejet, hvordan prinsesserne ville se ud og gå klædt, hvis de nu levede i vores tid?

Tag testen: Hvilken Disney Channel-fyr skal du date?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det har den canadiske kunstner Victoria Evans, og hun har faktisk prøvet at tegne prinsesserne, som hun mener, de ville være, hvis de var teenagere i dag. Se dem herunder!

Fra venstre er det Askepot, Tiana, Snehvide, Mulan, Tornerose og Belle.

Flere har undret sig over, hvorfor prinsesserne ikke smiler, men Victoria har forklaret, at det ikke er fordi, de er sure – hun ville bare gerne have dem til at se seje og cool ud. Hvad synes I om tegningerne?

Læs også: Hør Disney-prinsesserne synge på deres originalsprog

Herunder kan du se Disney-kærlighed vs. den virkelige verden!

Disney-kærlighedvs.denvirkeligeverden

I vores yndlingsfilm ”Frost” er der en ret god lektie at lære. Anna forelsker sig fluks i Hans, men i virkeligheden udnytter han hende bare for at få magt i sidste ende. Suk … Derfor skal man nok lige kende hinanden lidt tid, før man vil giftes i virkeligheden.
Disney
Simba og Nala var bedste venner som små, men så forsvandt han i ti år uden varsel. Hm, mon ikke Nala havde haft sine betænkeligheder ved at kaste sig tilbage i armene (kløerene) på ham, hvis Simba var forsvundet i ti år uden varsel i det virkelige liv?
Disney
I virkeligheden var Aladdin nok blevet rigtig upopulær for at lyve sig rig (og til en prins) for at imponere og gifte sig med Jasmin. Kan I forestille jer, hvordan Jasmin har haft det, da det gik op for hende, at hun giftede sig med ham baseret på en løgn?
Disney
Altså in real life er hele historien om Ariel og prinsen jo lidt urealistisk (MEN vi elsker den). Men tænk lige over, at Ariel opgiver hele sin verden i vandet for kærligheden. Det havde nok lige krævet nogle ekstra tanker, hvis det havde været os.
Disney
Hm, hvis ham, du er vild med, tror, du er en mand, så ville han nok ikke lade følelserne flyde så snart, du afslørede, at du er en pige. Det er alligevel imponerende, at Mulan ender med at finde kærligheden ovenpå sådan en løgn.
Disney
Når man tænker på, at Pocahontas forelsker sig i en mand, der prøver at udslette hendes folk og stjæle deres land, så er det altså virkelig vildt, at de ender sammen.
Disney
I ”Snehvide” er det så romantisk, at prinsen kysser hende ud af den dybe søvn. Men altså, i virkelighedens verden er det faktisk lidt et overgreb at kysse en, der ikke er ved bevidsthed.
Disney
Synes du, at nogen fyre er lidt for ivrige? Så forestil dig lige, hvordan Askepot må have haft det, da prinsen søgte hele landet igennem, efter hun forlod ballet og tabte sin glassko.
Disney
At blive holdt fanget som Belle gjorde af Udyret – det er nok ikke den måde, vi havde fortrukket at blive scoret på.
Disney
Prinsen udspionerer Rapunzel i tårnet og lader som om, han er heksen, så Rapunzel smider sit hår ned, så han kan komme op til hende. Hvad skete der for at præsentere sig selv, inden man bare braser ind?
Disney
Uanset hvor urealistiske mange af kærlighedshistorierne er, så ville vi overhovedet ikke have haft dem anderledes. For hey, det er jo Disney-film og ikke virkelighedens verden!
Disney

Læs mere om

MestLæste